SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, June 9, 2009

Ari M'jOgGiN'kAn DiRi!

Tarikh: 6 Jun 2009
Hari: Sabtu yg indah...
Tempat kejadian: Umahku sorgaku...
Isu: Ajakan kuar b'joggin' yg ditolak mentah2 dgn sempurna. ;P


~ 'Encik' nie kan... pepagi buta (kul 7.30 a.m tu kira 'pagi buta' la tu kan..? Ahaks2...) dah mule kejutkan aku, ajak gi joggin'. Dah penat tido katanye... Aikk!!! Tido pon bley penat ke? Gua xpenat pon... Relax jer... Sesungguhnye, tido adalah nikmat yg xt'hingga! ;P

Dah 16 ratus kali my 'sayang' kejut, aku tetap tegar, xmo bangun. Siap tarik selimut + peluk2 bantal lagik! Muahaha... Masuk kali yg ke 17 ratus, my 'sayang' kejut sambil cakap, 'Syg... abang gi joggin' tau! Kang t'carik2 lak!' Aku bukak mata skettt jer, pastu aku angguk2. Pastu, aku amik henfon, aku snap2 gambar my 'sayang' yg dah siap nak gi joggin'. Mamai2 pon bley blah lagik aku snap2, nak tepek kat blog. Ha3... Aku nak joggin' gak, xtually. Tp, kalo joggin' vs tido, CONFIRM aku pilih TIDO! Wakaka...


~ Tp, aku xla m'buta sampai matahari m'canak kat atas kepala. Kul 8.15 a.m aku bangun ape..?! Siap wat brekfes lagik! Pg tu, brekfes ala2 western sket, sosej & roti perancis bakar + ommelette. Ok la tu! ;P

Kalo ikutkan, mmg la nak b'malas2-an bangun. Tp, dat day kan we ols nak gi Kuala Kangsar, gi weddin' kakak Roy tu, ha! Tu yg wat2 rajin gak tuh! He3...


~ Minumlah susu Anlene ye tuan2 & puan2... utk m'cegah osteopherosis. Hmmm... shedappp... (Sambil jilat2 bibir. Hiks...)



::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

Aku... Dia... Kamu.. said...

Bleh makan lagi ker?? Cam hangit jer sosej ngan roti tu...hehehehee..

neezareef said...

sedap arr bekpes style gitu

ArELeEz said...

Aku... Dia... Kamu...,
waaaaaaa.......... sheema adenan mmg dengkiiiiiiiii....!!!!!!!!! huhuhhh...


neezareef,
yess zaa..! i like..! ;P

Faizah_Haris said...

wooo jogingg atas katil yer?? hepppppppppp

ArELeEz said...

Faizah_Haris,
yess zaa..! yariibaa2..! ahaks2..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google