SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, June 18, 2009

HoBi BaRu...

Wahai kengkawan sume... Dengorlah ini 1 citer. Ecewahhh..! Cam p'tandingan b'citer kat Tom2 Bak la plak! Hiks... Alaaa... just nak bgtau yg I've a new hobby! Hobi nie adalah hobi yg slalunye kite tulis kat biodata mase kite skolah rendah dolu2 tu... Hobi yg dolunye aku sgt xb'kenan coz aku rase cam x up to date iaitu hobi mengumpul setem! Wa3...

Ntah la... Aku pon xtau apsal tetibe aku sker hobi nih?! Yg aku tau, tetibe jer aku gi beli 1 buku khas utk tepek setem2 yg aku collect tuh! Pastu, tetibe jer aku pantang nampak surat & setem yg melekat kat envelope surat tuh! Isk3... Hairan bin ajaib nih! ;P

~ Antara setem2 yg ade lam koleksi aku. Xbnyk lagik... Xsampai 100 keping pon... Aku xbeli buku setem yg mmg utk setem yg siap ade poket2 tempat letak setem tuh! Aku just pakai buku yg bese2 tu jer coz aku plan nak main tampal2 jer setem tu kat lam buku. Pastu, aku nak conteng2 sket la kasik cun! Bley blah gitu..! He3...

So, sila beri moral support kpd ku, ok! Mekacih... ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

neezareef said...

aik..kembali ke zaman kanak2
suke kompol stem..kekekekee

ArELeEz said...

neezareef,
yess2!! kembali ke skolah! ayuh!! muahaha..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google