SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, January 6, 2012

M BESAR... M BESAR... BUKAN WANG BESAR, EK!

Buat ke sekian kalinya, aku & my 'sayang' mendating lagik... Biasa la kan... tak sah kalau mendating tanpa acara makan2. Ke mana lagik tempat dituju kalau bukan ke 'M Besar..!'

Wee hooo...!!! ;D

~ Santapan kami malam tu di M Besar... Fries, cold drinks, prosperity & cheese burger sampai 2 bijik! Giler tamak haloba kata ko! Hu3...

~ Memek muka nie takde kaitan dengan mood, ye anak2..! Saja je nak ngetest muka garang... Garang tak? Garang tak? He3...

~ Hokayla... Senyum la sikit... Kasik sweet! Ecewah! Ha3...

~ Jelingan makrifat! Ha3...

Alkesahnya,memula memasing nak makan cheese burger je. Tapi, bila nampak prosperity, terus gediks nak jugak! Padahal sebelum ni tak minat pun sebab kes nih. Tetiba je macam nak try balik. & tetiba jugak jadik sodap! Terpikat, bebeh! 

Berebut2 nak makan prosperity! Sudahnya, cheese burger terpaksa ditapau sejibik. Owh... kesian cheese burger tuh... ;P

Errr... tengok tempat jugak, ek prosperity nih? Means, kat sana tak sodap tapi, kat sini boleh pulak jadik sodap! Isk3... Confuse ah kak tau!


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

shedapnyaaaaaaaaaaa...yumyum..tmpt kita x da Mc'd...huhu ;p

ArELeEz said...

Nama ku Nur Azeani Kamarudin,
holloh3.. kesiannye! xpe2.. nanti, balik semenanjung lg, buleh terjah mc-d, ek?! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google