SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, January 11, 2012

KONON2 HI-TEA...

Balik dari rumah mertua lepas kenduri akikah Qistina, terus ke Bandar Baru. Takde apa hal pun. Just nak menjamu selera. Konon2 hi-tea. ;P

~ Menjamu selera kat Reena's Kitchen buat ke sekian kalinya...

~ Laju2 order makanan & laju2 makan! Eh! Baca doa makan dululah! Nanti kalau tak baca, setan join makan sekali pulak! ;P

~ Seni warna air namanya nih. Hiks...

~ My 'sayang' makan roti pisang. Aku cuit sikit, nak merasa. Tak boleh blah la! Manis, owh..! Not my type kot...

~ Aku pulak makan maggi kari lagik..! Apsal ntah semenjak 2 menjak ni asik addicted kat maggi je?! Musykil ah kak tau! Isk3...

Roti pisang + air bandung soda ngan maggi kari + apple juice untuk hi-tea. Kira aci la kot, ek? He3... 


:: Like3, ek! :: 


4 comments:

Gen2Merah said...

maggiekari tu nampak macam Tom Yam.. nyummiii

ArELeEz said...

Gen2Merah,
hmm.. maybe dia buh pes tom yam sket kot sbb mmg rase dia quite pelik la.. prefer yg original!

Fantabulous Mommy said...

nampak sedapnye. farah kalo gi mamak suka order magee ayam. sedap weh!

ArELeEz said...

Fantabulous Mommy,
owh.. lepak mamak gak, ek? ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google