SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, January 3, 2012

ULTIMATE CHEEZY BITES 7 PIZZA LAGIK..!

Cheezy Bites 7 Pizza, kami mengfood-testingkan lagik untuk ke sekian kalinya. Eh! Tak sesuai kot nak pakai frasa 'mengfood-testing' sebab dah kali ke-2. Errr... mengulang rasa lagik sesuai kot. Tak pun mengorder lagik. Tak pun... mengtekedarah! Ha3... Amekaw!

~ Delivery jugak... Plus, masa tu pun dah almost 10 ++ p.m. Koselah pulak nak bersiap2 keluar! Aci roger2 tau2 si penghantar pizza dah hon2 kat depan rumah... kekdahnya... ;D

~ 'Rupa' sebelum... 'Rupa' selepas nan ado! Plus, seganlah nak show-off sebab tinggal kotak jer. Adeh3...

~ Garlic bread yang marvellous, bebeh! Pun sold out jugak. O.M.G!!!

~ Mushroom soup yang menggiurkan! Dua2 mangkuk aku belasah sebab my 'sayang' memang tak minat. Tapi, takde la belasah dan2 tu... Agak2 la kan... Means, 1 mangkuk belasah dan2 tu & another 1 mangkuk kasik simpan dalam fridge, belasah sok paginya.










Nak kata dinner, tak jugak kot sebab dah dinner sebelum tuh. Nak kata supper, macam termelampaulah pulak. Errr... lepas supper, nak panggil apa ek? ;P 


:: Like3, ek! ::


4 comments:

fairus said...

TADI TENGAH HARI BARU MAKAN PIZZA.. TU PUN ORANG BELANJA, KALAU TAK, TAKDENYA SAYA PERGI..

ArELeEz said...

fairus,
uiks! kira rejekilah tuh! he3..

si tuan putri kiUt said...

besttt tak cheezzyyy tu??? nampak meletop je

ArELeEz said...

si tuan putri kiUt,
hmm.. not bad la.. mmg cheese sesado! even yg bulat2 tu pun cheese jugak. memula ingtkan meatball. bila mkn, trus tipah t'tipu! hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google