SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, January 10, 2012

DIA DEMAM... DIA DEGIL...

My 'sayang'baru baik dari demam. Thank God sebab bukan demam teruk sangat. Means, still boleh bangun & bab makan pun takde masalah! Sampai confuse ah kak tau, 'demam ke tidak suamiku nih?' Ha3...

My 'sayang' start demam hari Isnin (2 Januari 2012). Dimukadimahkan dengan flu. Just telan Panadol Soluble je. Esok paginya macam dah kebah sikit. Tapi, aku suruh jugak rest kat rumah.

Tetiba dapat phone call, my 'sayang' kata nak ke Klang sebab Angah Utin (2 pupu my 'sayang) meninggal. My 'sayang' pergi dengan my MIL, abah & Anjang je. Aku tak dapat pergi sebab ada kerja urgent yang nak kena submit hari tu jugak! Nak pass kat Hafiz pun tak boleh sebab dia cuti sakit. Musim demam kot sekarang ni kan?

Malam, dalam pukul 9 ++ p.m, baru my 'sayang' balik. Suhu badan dia panas betul! Terus ajak pergi klinik.

~ Ni doktor yang merawat malam tu.

~ Suhu badan my 'sayang' cecah 38 ko!

Itu pun memula takmo pergi klinik sebab konon2 nak demam tu baik secara natural la...Takde maknanya! Lepas kena tarbiah dengan aku & mak, baru bersetuju nak ke klinik. 

Demam tapi, degil! Haish!


p/s: Kesah 'pemergian' Angah Utin aku share kat entry lain, ek?!


:: Like3, ek! ::



2 comments:

fazrulnoor said...

sempoinya doctor tu

ArELeEz said...

fazrulnoor,
owh.. mmg pesen dia camtu kot

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google