SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, January 6, 2012

K-POP..???

~ Muka manjas!

~ Muka buat2 comel, bajet kiut!

~ Muka blur2!

2 memek muka Baby Odah yang boleh buat aku rindu kat dia. Dah quite petah bercakap tapi, lambat panas. Kena lepak lama sikit ngan dia then, baru dia bukak mulut, bercakap macam bertih jagung! Macam2 yang dibebelkan! Soklan cepu emas pun... masyaallah! Sikit punya banyak, derrr! Sampai pitam aku nak jawab! Adeh3...

Paling tak boleh blah bila dia kita tanya macam nie...

"Kenapa rambut Baby serabai nie?"

& dengan muka selamba habis dia jawab macam nie...

"Nie rambut K-Pop..."

Adeh3... Tolongggggggggggggg........!!! Pitam sekejap! Mintak oksigen, please..! Nak kasik tangki dia terus pun boleh! Hu3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

Pok Amai-Amai said...

Hehehehe! Tak moh lah k-Pop!

=p

fairus said...

HEHE.. K-POP KE..

ArELeEz said...

Pok Amai-Amai,
well.. k-pop tgh in skang nie kan? sgt m'pengaruhi kanak2! he3..

ArELeEz said...

fairus,
aah. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google