SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, December 20, 2011

SATE & GADO2 SEBELUM LAPPY...

Tarikh kejadian: 16 Disember 2011

Hari tu, Mamat Cina yang repair lappy ah kak tu sepatutnya call. Tapi, sampai habis opis hour pun beliau tak call2 hatta sms ah kak sekalipun! Tu yang buat ah kak nak meroyan tahap gaban tuh! Huh!!!

Sikit lagik jer nak bertukar jadik 'ijo sambil baju koyak-rabak' & jerit2 kat orang kata, 'I AM HULK..!!! I AM HULK..!!!' Nasib baik my 'sayang' cepat2 kasik 'antidot' yang sangat2 berkesan iaitu ajak makan kat Bumbung Biru.

Owh... selamat tinggal HULK berbadan ijo... Ngeh3...

~ My 'sayang' nak makan gado2. Kat Bumbung Biru nie la gado2 yang paling terbaik kot.

Aku tak layan sangat gado2. Setakat tolong cuit2 sikit tu ada la. Eh, tapi kan... kadang2 tu ada jugak request nak makan gado2 kat my 'sayang'. Time tu rasanya dah cam memang termengidam sangat la... Means, kalau tak mendapat tahap boleh sentap wooo... Over! Plus, kejap suka makan... kejap tak suka... confuselah! Ha3...

~ Apa2 pun, hari tu aku layan sate Wak Teni. Perrgghhh..!!! Terbaik dari ladang kot!

Makan secara free sebab kebetulan Angah Ali (bapak sedara my 'sayang') & family pun tengah makan sekali kat situ. So, dia bermurah hati tolong bayarkan. Owh... terima kasih daun keladi kata ko! Ahaks3...

Perut kenyang, memang la suka jer hati. Tapi, bila Mamat Cina tak calling2 lagik pasal lappy, hangen naik balik wooo..!!! Haish!


:: Like3, ek! ::

2 comments:

fairus said...

TERINGAT SATE.. TERINGAT NAK MAKAN MALAM NI.. ;)

ArELeEz said...

fairus,
oo.. mlm nie makan sate, ek? best tuh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google