SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 19, 2011

HAPPY 4TH ANNIVERSARY..!!!

Kesah 2 & 8 Disember 2011... ;P

Tahun nie adalah tahun keempat aku & my 'sayang' melayari hidup sebagai hubby & wifey. Owh... skemanya ayat! Ha3...

Pejam, celik... pejam, celik... dah masuk 4 tahun. Sekejap betul rasanya masa berlalu. Rasa macam baru semalam aku melompat2 kegumbiraan (Owh... terlebih sudah..! He3...) once my 'sayang' lafaz ijab kabul. Tup2 dah 4 tahun... Pantas!

Seperti biasa, lepas wish2 happy anniversary bagai dengan penuh kasih sayang (Ecewah! He3...), kami decide nak makan2 berdua2-an. Well... makanan ngan kitorang kan memang tak dapat dipisahkan... Asal ada event jer musti nak makan2! Asal makan2 jer musti ada event! Ngeh3...

~ Celebrate anniversary kat Marrybrown... Ada 2 orang penyambut tetamu yang mengalu2kan kedatangan kami tau! Ececeh..!!! Hiks...

~ Perubahan fizikal selepas 4 tahun berkahwin. Muka & badan yang 'kembang setaman'... Uhuks3...

~ Same goes to my 'sayang'. Kebulatan perut yang melampau antara perubahan fizikal paling ketara! Tapi, comel! Owh... 'Kungfu Pandaku'... Aummm2..!!! Ha3... Larikksss...!!!

~ Order Chick-a-licious with black pepper sauce, Fish 'N' Chips, Tower Burger & 2 cold drinks. Tak boleh blah kan kami nih? Badan dah 'kembang setaman' pun lagik mau order makanan yang macam2! Haish! Bila la nak insap?!! Tsk3...

~ Pilih port kat swing. Konon nak feeling2 putera & puteri raja la sangat... sambil nyanyi lagu, 'Pohon beringin... Tegaknya tinggi... La3...' Ha3... Over!

~ Duta Tower Burger... lantikan sendirik! Ha3...

~ 'Hadiah anniversary' dari Marrybrown... MB Bling2 Cup namanya. Price With Purchase (PWP), actually. Tambah 3 hengget kalau tak silap aku. Then, mendapat la ko MB Bling2 Cup nih dengan seketul eskrem Nestle Drumstick. Belasah jerlah! Plus, boleh buat koleksi gitu..!

Makan sampai kenyang, lepas tu jalan2 menikmati panorama malam kejap, then baru balik... Sweet sangat walaupun celebrate secara simple2. Yang penting adalah quality time yang direservekan untuk momen2 indah di hari anniversary tuh. Setiap tahun walaupun nampak macam sama sambutannya tapi, sentimental valuenya berbeza. Kenangan kot sampai bila2... ;)

 Last but, not least... wishing us a very Happy 4th Anniversary... May our marriage last forever... May God bless us & our marriage... May this anniversary give us more sunshines... & may God give us sweet lil baby, sooner/later, we'll wait... to bright up our happiness... 

Insyaallah... Amin...


:: Like3, ek! ::

6 comments:

~ain said...

happy anniversary.. semoga kasih sayang terus mekar .. (ayat puitis)

wahida said...

selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 4 dear....
semoga terus kekal bahagia hingga ke akhirnya...amin...

ArELeEz said...

~ain,
tqvm, dear..! ;)

gempak punye puitis! hiks..

ArELeEz said...

wahida,
tqvm..!

insyaallah.. amin..

eja said...

oo..so sweet..happy anniversary..wish both of u all the best..trying hard---eee

ArELeEz said...

eja,
tqvm..!

'trying hard'??? ape tu? xpaham! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google