SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, December 21, 2011

REENA'S KITCHEN LAGIK

Semenjak 2 menjak nie kan, rajin betul kitorang menebeng kat Reena's Kitchen. Pekena roti canai time breakfast. Tetiba rasa seperti regular customer la pulak! & tetiba terus rasa nak mintak discount! He3...

Asal my 'sayang' tanya nak breakfast kat mana jer, aku jawab Reena's Kitchen. Asal jawab Reena's Kitchen jer, my 'sayang' tanya. Ngeh3...

~ 'Gebu' betul pipi! Buat liposuction kang, haaa..! Uhuks3...

~ My 'sayang' kena ulcer mulut. So, hari tu momentum pemakanan my 'sayang' macam slow sikit. Holloh3..!!! 

~ Tapi kan, dalam dok kena ulcer tuh, habis jugak roti pisang sekeping! He3...

~ Mak pun ado... sebab mak tido umah kami 1 malam. Mak makan nasik lemak. Aku tak pernah try lagik nasik lemak Reena's Kitchen. Tapi, mak kata not bad.

Errr... you ols dah breakfast? Kalau belum, better take 5 jap... tak pun take 10 ke... pergi breakfast. Penting, hokay! Sebab pengambilan breakfast akan memberi tenaga untuk memulakan hari anda..! ;)


:: Like3, ek! ::

2 comments:

eja said...

reenas kosmetic punya kedai ke..

ArELeEz said...

eja,
xde lah! nie reena's yg xcosmetic. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google