SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, December 16, 2011

KARIPAP GIANT!!! KO ADO..??! ;P

Tempat kejadian adalah di Taman Intanova. Waktu kejadian pulak adalah sebelah petang lepas balik kerja. Baru lepas hujan time tuh. Biasa la kan... asal hujan jer perut nie mengada2! Asal mengada2 jer, hujan! Ha3...

Perut nie maukan sesuatu untuk kudapan petang. Tapi, takmo yang biasa2. Nak yang luar biasa/dalam bahasa saintifiknya, extra-ordinary.

Kalau kat area2 jalan pulang ke rumah tuh, confirm2 la yang biasa2 jer yang bakal dijumpai. Pisang goreng... cucur badak... laksa... mee rebus... seri muka... Owh... semuanya pun macam nehi3!!! Nak yang biasa makan tapi, pelik sikit. Hah! Amekaw! Mengada2 tahap melampau kot perut nih! Ngalahkan orang mengidam! Adeh3...

Tetiba kan... ting!!! Idea sudah mari! Petunjuk sudah datang! Ajak my 'sayang' beli karipap kat Taman Intanova. Yuppp!!! Karipap... Kedengorannya macam biasa bukan?! Tapi, tak... Sila rujuk gambar di bawah, ye anak2..! ;P

~ Karipap yang dimaksudkan. Giler giant saiz dia! Jap2, nak kasik close up sikit. Kalau tak close up, macam tak terbukti pulak yang ianya adalah bersaiz giant. ;P

~ Haaa... nampak tak? Nampak tak? Giant bukan?!

Aku makan sambil la3... dalam kereta sebab puas hati dapat memenuhi kehendak perut. Hiks...

Actually, dah quite some time jugak mengusha karipap giant nih dari kejauhan. Tapi, asal lalu kat stall dia jer, dah kenyang! Asal kenyang jer, lalu kat stall! ;P So, takde la nak berhenti membeli. Tetiba terbeli! Tu yang teruja lebih tuh! He3...

Amacam..??? Exta-ordinary tak kudapan petang ah kak? ;P


:: Like3, ek! ::

6 comments:

Myra Jay said...

Perggghhh, memang GIANT bebenor ha ;)

Ms.Lilies said...

berapa sbijik tu?

fairus said...

NAMANYA GAH, TAPI TAK MENARIK DARI RUPA LUARANNYA..

ArELeEz said...

Myra Jay,
mmg! giant sgt2! xdpt dinafikan lagik..! ;P

ArELeEz said...

Ms.Lilies,
alaaa.. lupa lak harga dia! almost 3 hengget kot..

ArELeEz said...

fairus,
ape ade pd rupa? yg penting rasa dia..! ngeh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google