SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, December 16, 2011

TIDO DALAM KESENTAPAN...

Lappy kesayangan ah kak dah jemm! Secara tetiba, hokay..! Takde signal2 langsung! Hu3...

Malam semalam, my 'sayang' surf internet. Sementara aku masak, adalah lebih afdal my 'sayang' temankan kat dapur sambil berinternet. Bukak website NIOSH, lepas tu download borang. Tetiba website tu hilang & keluar pulak ntahhapekejadahnyantah... idak la ah kak mengetahuinya pun! 

Owh... cemas ah kak, hokay! Rasa macam nak berenti memasak & pitam! Adeh3...

Tapi, mana mungkin..! Kena jugak siapkan menu2 yang dah separuh nak siap tuh then, terus godam2 sendirik aci hentam jer! Kalau godam2 terus elok, kira orait la kan... Tapi, kalau godam2 terus jahanam, siapa nak jawab tuh?!! Tsk3...

Petang semalam, terus hantar ke Tech Solution. Mamat Cina tu kata kena format balik. Nasib baik document2 especially gambar2 yang sebabun kat desktop tu boleh diback up. Kalau tak, mau menangis air mata darah ah kak tau! Uhuks3...

Sentap gak malam tadi sebab tak boleh nak mengauto-publishedkan entry untuk masa depan. Terus mintak my 'sayang' massage2kan bahu sambil layan movie G.I Joe. & belum sempat movie habis, dah tertido. Tido dalam kesentapan kata ko! Hu3...

Mamat Cina tu kata, hari nie boleh siap & once dah siap, dia akan call. Sekejap2 aku usha2 handphone... Kang lagik 10 minit aku usha2 lagik... Dah sawan handphone la pulak! Hadoiiyaiiinya pun..!!!

"Heyyy... Mamat Cina! Bila ko nak call aku nih? Penantian itu 
1 penyeksaan, hokay! Tsk3..."


:: Like3, ek! ::

4 comments:

fairus said...

SAYANG NYA KAT LAPTOP DIA TU.. ;)

diana said...

cer call cina tu..
heheh..kena gesa2 sikit baru dia siapkan cepat..:)

ArELeEz said...

fairus,
of coslah! nadi blogging tuh! hu3..

ArELeEz said...

diana,
dah call & dah amik pun.. sib baik siap jugak! klu call kata xsiap, mmg siap la dia..!! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google