SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 16, 2010

WIRASLEEZ MASUK WORKSHOP

Aku sker drift. *drift = drive. Tatabahasa aku la nih! He3...* Tapi, aku tak sker pikirkan pasal maintainance. Bab2 tu sume I'll leave it to my 'sayang'. Aku sekadar bagi sokongan moral dari kejauhan jer... Ngeh3...

Hape yang aku nak citer adalah... Wirasleez 'demam'... So, my 'sayang' anta workshoplah. Owhhh... lupa nak bagitau. Wirasleez = keta. Bukan human being ye, you ols..! That's why kene anta masuk workshop, bukan spital.


~ Masuk 2 workshop, 1st workshop air-cond & 2nd workshop enjin. Ntah hapekejadahnye yang leng chai nie betul2kan, aku pon tak tau. Serius! Aku tau bawak jer. Masukkan kunci, hidupkan enjin, terus... 'Vroommm2..!' Pasal enjin ke... air bateri ke... plug ke... hape sume tuh memang aku adalah zero! Tak kose ah kak nak amik tau! Sume I'll leave it to my 'sayang' including bab2 kos maintainance tu lah! Hiks... Actually, saje jer purak2 tak tau & takmo amik tau. Sebab nak larik dari kos maintainance tu, ha! Wakaka... Keji, owhhh... ;P

Skang, Wirasleez dah back to normal. Dah recover... Alhamdulillahhh... On jer air-cond, terus feeling2 berada di Korea, tengah main2 salji ngan Bae Yong Jun. Ha3... Overlah! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

9 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

sama la dgn aku ni haaa...
baik naik kete ker, naik motor ke...main tarammmm sajork!!

1 hapah pon tak tau...yg tau isi minyak jerk...hehehhehe!!

Solehah said...

uikk..main salji ngan bae yong jun?isk3..

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

bagus kau ni..
aku rasa tyre spare pun kat tak tau kat mana letaknya..

Elyn said...

hehe cute name die wiraleez!!

ArELeEz said...

J@J@ / Bini The Rock,
betul3! leez pon tau isi minyak jer.. tu pon pas mat bangla keje kat shell ajar. ha3..

ArELeEz said...

Solehah,
aah. bae yong jun.. alaa.. hero winter sonata tuu.. he3..

ArELeEz said...

alvin takda rumah harga 8juta story....,
owhh.. yeahh..! tepat sekali! ahaks3..

ArELeEz said...

Elyn,
bkn 'wiRAleez' but, 'wiRASleez'. wira + asrol (as) + leez = wirasleez. new chemistry formula. he3..

lily lotus said...

hahaa..hebat sampai feeling ke korea jadinya

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google