SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 23, 2010

TERAPI BUANG LEMAK

Aku semakin sedar skang bahawa badan aku dah mok2. Sebelom nie, aku sedar dah but, aku wat cam tak berapa nak sedar. Konon2 masih dalam kawalan la... Semenjak 2 menjak nie jer aku rase ngeri2 if tengok cermin. Rase cam bukan aku jer yang dalam cermin tuh. Siap buleh pikir cermin tu pandai wat magic lagik, ko..! Ha3... Punye la susah nak mengakui kebenorannye. Huuu...

Atas dasar keinsapan & iltizam yang tinggi, aku bertekad..! Bertekad untuk kurengkan berat badan! Tapi, takmo amik pil2 kurus/ke pusat2 slimming yang berdekatan. Bukan tak sker tapi, tak mampu! Ha3... Nak slim secara natural kekdahnye... Hape lagik..?! Jogging la kan! Ayuh! ;P


~ Lokasi: Padang Speedy. Aku tak jogging sorang2/ngan my 'sayang' jer... coz mak, abang aku & anak2 beliau pon ado sekali. Mase nie, Kak Aneem tak balik dari kursus lagik. Malamnye baru beliau balik.


~ Mereka ini adalah keluarga aku...


~ Odah pong nak jogging jugok..! Hiks...


~ Double chin... chubby cheek... owhhh... 1 kebenoran yang sukar ku terima... Owhhh3... lagik... :(


~ Kami & bola plastik! Aku sker bola Lip2 nih sebab kaler dia adalah UNGU! If aku dah dapat sepak bola tuh, memang Lip2 tak meraselah! Sampai dia nangis guling2, baru aku kasik kat dia. Ha3... Kejam2...


~ Aloolooolooo... ;)

Joggingnye 1 pusingan padang jer pon... Main bola sepak-menyepaknye yang lebih. Ahhh...! Tak kesah la kan... Janji kuar peluh. ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

eynda said...

Janji aktiviti menyihatkan :-)

ArELeEz said...

eynda,
yess zaa..! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google