SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, March 6, 2010

BREAKFAST YANG TERINDAH...

Time2 'bendera Jepun tengah berkibar' nih, aku memang bangun lambatlah. Pas kejut my 'sayang' suh semayang Subuh, aku sambung tido balik sampai la ke pukul 7 a.m. Once alarm yang aku set pukul 7 a.m tu bunyik, baru aku ngeliat2 bukak2 mata. Rase malas betul nak gi keje semalam. Ye la... hari Khamis tu kan aku coti... Tau2 jer la... once dah coti, the next day nak gi keje tu mesti feeling suam2 kuku jerk nak kembali bertugas. Hu3...

Aku iron baju pagi2, pas mandi. Dolu, aku rajin la iron baju time weekend sekali banyak. Bajet wat stock la... Skang nie, penyakit 'M' tu dah semakin berleluasa. Payah betul la nak lawan! Tambah2 dah ade Encik Streamyx nih. Lagik la menjadik2 penyakit 'M' tuh! Isk3... tak buleh blah nih! Aku mesti berubah demi kebaikan sejagat! Yeahhh..! C'mon, bebeh! ;P


~ Siap pakai tudung, make up-make up sume... my 'sayang' ajak breakfast. Roti planta + kaya dah sedia terhidang kat atas meja. Air pon ado. Owhhh... so touchinglah! 'Tq, B kerana memahami wifeymu yang kureng rajin nie... He3... I lap youlah! Mmuahhsszzz!'

Walaupon sekadar roti planta + kaya but, that was a so called breakfast yang terindah... ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

*Dak kecikkk* said...

Hai,slm perkenalan..
i follow u yah..


Btol tu pnyakit M mmg sntiasa bermaharajalela,so perlu kang kekuatan utk mgatasinya.hikhik

ArELeEz said...

*Dak kecikkk*,
hye! slm p'kenalan to u too..! i'll follow u too..! ;)

aah. kekuatan fizikal & mental amat diperlukan utk melawan penyakit 'M' tuh! chaiyok! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google