SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, March 31, 2010

TAKLIMAT ISO 9001: 2008

25-26 Mac 2010... aku attend Taklimat ISO 9001: 2008 kat Ipoh. Pegi berempat wif other opismates including my Encik Bos. Pepagi dah mendrift di jalan raya. Aku seperti bese la... sure hanyut di alam mimpi punye lah kan... Tau2 jer dah sampai Simpang Pulai. Huwarrgghhh...!!! ;P

Day 1, kitorang sampai lewat sket. Taklimat dah start beberapa minit, we ols baru hegeh2 nak masuk meeting room. Alasan standard lagik klise: traffic jamm. Owhhh... mahapkan kami, ye... He3...

Day 2, kitorang dah insap, takmo lewat2 lagik. Sebelom taklimat start we ols dah terpacak dalam meeting room. Syabas diucapkan..! ;)

Malas nak citer panjang2, korang layanz gambar2 ngan captions2 kat bawah nie jer la, ek! ;)


~ My ting tong frens... dari kiri: Murni, Shiela & Ena. Nie la geng2 parti buih aku! La3... ;P


~ Main2... bergelak ketawa... bergurau-senda... adalah perkara bese lagik norma bagi kami. ;P


~ Shiela & Ena... Ena *tudung oren* is a mommy to be. Congrats, babe..!


~ Cubaan Murni untuk membesarkan diameter lubang hidung beliau. Korang rase2, sukses tak?


~ Puan Areleez & Puan Murni...


~ Aku tengah main nyorok2 ngan Murni. Orang sibuk bertaklimatan, we ols sibuk main. Aci tak? Muahaha...


~ Peace & No War..!


~ Shiela sedang jiwa kacau... Ha3... Ena khusyuk wooo...

Taklimat berjalan dengan lancar walaupon otak we ols dah tak berape nak berjalan dah coz asik2 pikir, 'Bile la nak abis nie? Hu3...'

Kesimpulan: Taklimat nie memberikan impak yang besor terhadap career penjawat awam seperti kami. *Ayat standard nie. He3...*


p/s: Sok, aku akan berada di Pangkor Coral Bay Resort, attend Kursus Refresher. So, to all my ting tong frens... let's berparti buih tak hengat, bebeh! Yeahhh...!!! ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Faizah_Haris said...

wehh nk ikott g pangkorrrrrrr

ArELeEz said...

Faizah_Haris,
xbuleh sbb saya dah pulang! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google