SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 2, 2010

MUSIM KAWEN

Skang nie musim kawen kan? Sane sini ade kenduri kawen. Kadang2, sampai tak menang tangan nak attend kenduri. Ade yang sempat diredah, ade yang terskip. Mane yang terskip tu, ya ampon... la, ek!

Last weekend, aku tak banyak mase kat umah sebab banyak mase dihabiskan di luar umah. Means, banyak aktiviti la... Tengok jer la kronologi nih:-

1) Jumaat (pagi)-Gi Kuliyyah Maulidur Rasul.
2) Jumaat (petang)-Attend kenduri kat umah mak ngah.
3) Sabtu(pagi)-Attend kenduri kawen jiran kat taman nie.
4) Sabtu (petang)-Ke Simpang 4 coz Abang Poi nak belanja makan ikan bakar. Yang nih, jap lagik la aku story, ek! Tungguuuu...........
5) Ahad-Attend kenduri arwah kat umah angah.

See2! Sibuk ngalahkan menteri! Sampai nak update pon tak sempat! Badan pon dah naik kejang dah. Hu3... Tapi, dalam dok kejang2 tu, sempat gak wat breakfast untuk hari Sabtu.

~ Aku wat cekodok hape2 aje... Sib baik bukan 'ntahhape2ntah!' ;P

Sume mende aku buh wat perencah. Udang ade... kentang ade... telur ade... bawang ade... Ha! Amik ko! Rasekan penangan orang tamak haloba..! Watchaaa..!!! Ha3...

Hmmm... this weekend, tak tau lagik ade ke tak jemputan kenduri. But, next2 week, memang ado..! Kejang lagik la badan ah kak... Huuu...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Solehah said...

huhu..syok kenduri kawin kan..

ArELeEz said...

Solehah,
syiok gak la.. tp, kalo dah bnyk sgt, muak gak woo..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google