SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, March 9, 2010

KIRA UNTUNG..! ;)

Fuh! Lega! Sebab dah buleh bersiaran langsung, walaupon agak lewat. Takpe2... Blogger tegar tak kesah tu sume. Janji... update..! ;D

Lambat sket bersiaran langsung malam nih. Eh! Lambat banyak. Sebab petang tadi, we ols ke umah mak aku, ade urusan sket. Pukul 8 p.m baru balik umah. Sampai2 jer, terus on lappy sebab nak update bisnes Areleez d Shoppe. Ade rejeki masyuk, harus la update. Alhamdulillahhh... Ade la untung sket2. Buleh la kalo setakat nak wat side income... ;) Bila dah settle update bisnes & kira untung, baru la buleh berblogging dengan aman...

Cuaca sungguh panas la... Kalo buleh, time2 camnie aku nak gi bercoti kat tempat yang ado salji especially kat Korea. Dok berangan nak jumpe Bae Yong Jun. Korang kenal tak sape Bae Yong Jun nih? Alaaa... hero citer Winter Sonata tu, ha..! Yang jadik Kang Jun Sang tuh. Yang last2 dia jadik buta tapi, walaupon buta, akhirnye dapat gak dia hidup bersama dengan kekasih hati pengarang jantungnye setelah pelbagai dugaan ditempuhi... Memadu kasih kat umah yang cantik, hasil ilham mereka berdua. Pastu... the end... happily ever after... Wah! Over lak ah kak! Hiks2...

By the way, korang layanz tak citer Winter Sonata nih? Rugi wooo... tak layanz... ;P


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

2 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah.. dah untung ekk.. pasni boleh buka kedai plak.

ArELeEz said...

Diarihatiku1976,
alhamdulillahh.. kedai dah bukak maa.. online lagik! http://areleezdshoppe.blogspot.com
jemputla singgah! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google