SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, April 16, 2009

YeSs ZaAa...!!! i GoT iT!

Minggu nie adalah minggu yg gumbira bg aku. Aku rase syiok sgt2..! Heaven sesgt..! Sbb aku dpt p'kabaran gumbira. Tp, sblom aku dpt kabar gumbira nie, aku perlu diuji dolu. & sblom diuji, aku perlu m'jalani latihan. Latihan yg kalo ditotalkan adalah lam 10-13 hours. Bile salah, aku kene marah, bile bagus, aku dipuji. Tp, sume tu b'baloi. Worth it kata omputih.

Ati aku makin nerves bile tiba waktunye aku diuji. 13 April 2009 (Isnin, jam 9 a.m) adalah tarikh keramat yg akan aku ingat sampai ujung nyawaku. Insyaallahhh... Tp, bile settle jer ujian2 yg aku kene tempuh tuh, trus ati aku b'munge riang & ceria, seceria 'Cikgu Rubina'. Erkkk...!!! ;P Sampai perut yg lapor, dari pagi xdiisi dek kerana nerves yg m'himpit pon aku xendah. Plus, aku xrase lapor mane pon coz aku rase hepi gilos yg t'amat sgt!

Mesti, korang dok pikir2 kan, mende alah ape la yg wat aku hepi sampai camtu skali?!! Ahahhh!!! Toksah nak pening2kan kepala, meh aku reveal.


~ Nie la mendenye yg wat aku hepi gilos tuh! Ade nampak ka???


~ Ade nampak itu 'LULUS' sudah kena tick ka..? Heh3...


~ Nie pon same lorrr...

Gua dah pass drivin' test maaa... Tu yg wat gua hepi gilos2-an tuh! Kalo x, tido malamku asik t'ganggu jer... Ececehhh...! ;P


~ Sbg tanda penghargaan, my 'sayang' blanje wifeynye makan kat fastfood kegemaranku... KFC la, mane lagik?!! La la la...


~ Tq to En. Hubby... Mmuahhhsszzz... ;P


~ See2!!! T'pancar cahaya kegumbiraan kan??? Ahaks...

'Gumbira rasenye ati... La la la...'

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

meare said...

CONGRATS.nnt bleh la hg drift smpi melaka ni,bleh jumpa aku.weh mai la umah aku.

mylife said...

ya Allah, aku ingat ujian apa tadik... buat saspennn jer...

tp awat muka tak gumbira... muka tak cukup tido ada... ehehehehhehe

ArELeEz said...

meare,
bley2.. he3..

mylife,
suspen ka??? he3..
rase2 tu la muka paling gumbira di abad ini. ha3.. muka terharu pon yegak! ;P

eja said...

aku kaget lagi terkezut..cm ne hang leh lulus..aku konfius..hang kasi suap2 x..

ArELeEz said...

eja,
toksah dok kaget2 t'kezut2 bagai.. just believe it, bebeh!
allo..!!! xmain la 'suap2' nih! dari aku suap diorang,better aku suap my 'sayang', ok..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google