SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, April 8, 2009

HePi BeSdAy To A_bErN (pArT 1)

"Hepi besday to U... Hepi besday to U... Hepi besday to A_bern... Hepi besday to U... La la la..."

Dah besor A_bern skang. Dah 12 years old. Xtually, besdaynye on 17 Mac. Tp, atas faktor2 kebz-an kitorang sume, celebration t'pakse dipostpone till last Saturday. Plus, kene carik mase dia balik b'mlm kat umah coz dia kan ke kat hostel... Celebrate kat umah mak jer... Masak2 utk lunch, beli kek, sudah. Pastu, nyanyi lagu besday + pose gediks2 1 family. He3...


~ Celebration nie disponsor sepenuhnye oleh aku, my 'sayang' & abang aku. Kek pon aku yg sponsor coz aku kan mak sedare yg cute lagi generous, gitu! Ho3... ;P


~ Tgh tunggu kek ditulis name (Fatin) pon sempat posin'2-an. Well... U know me... Kui3...


~ Beli yg ready made jer, xsempat nak tempah2 bagai... Chantek kotak kek tuh! Comey jer... secomey org yg sponsor..! Muahaha... larikkkkkksssssssssss...........


~ Wokeh! Siap!

Gambar2 selanjutnye, sila tungguuuuuuuuuu, ok! Daaa...

* Bersambung...

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

4 comments:

lily lotus said...

happy besday utk dia juga!

ArELeEz said...

lily lotus,
toche2.. (bg pihak. hiks..)

RaFFLeSiA MeRaH said...

epi besdayyyyyyy....x sabar nk tgk rupa kek itewwwwww...bekas pun kemain cantikkk...secret resepi ke tu??? hehehe....kaler cam secret resepi ajooorkkk....

ArELeEz said...

RaFFLeSiA MeRaH,
relax2.. sabor2.. xkan lari 'gunung' dikejar! ha3..
btw, bkn secret recipe maaa.. tp, top secret! heh3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google