SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 21, 2009

CoTi3!!! ;)

Semlm adalah ari coti bg seluruh rakyat jelata bg negeri Perak Darul Ridzuan coz of Sultan Perak's besday. Xtually, da D.O.B was on Sunday. Bile dah Sunday, of cos la m'bawak ke Monday kan... I like... I like... ;)

Syiok wooo coti... Bley menidokan diri! Owhhh... nikmatnyeee... Heh3... Aku & my 'sayang' bangun lambat, sehhh..! Pas semayang Subuh sambung zzzzzzzz balik. ;P Konon2 nak bangun lam kul 8 a.m la coz plan nak gi pasar. Skali... kul 9.30 a.m baru hegeh2 bukak mata. Ho3!!!

Aku gi klinik semlm, ade rashes kat leher. Mak ikut gak coz gusinye sakit, cam bengkak. Pastu, trus carik kedai makan. Lapor wooo... Xb/fast, ok! Tu yg kebulur sgt tuh! He3... Kitorang makan kat City Mewah, selera kampong. Mak nak makan ulam2-an. Yg hairan bin ajaibnye, bapak la bnyk lauk-pauk yg kitorang amik, tp pakcik tauke tu total2 lam 13 hengget jer... Aku ingatkan pakcik tu salah cakap, aku tanye lagik, brape hengget?! Pakcik tu still cakap 13 hengget. Just imagine, my 'sayang' amik nasik + ikan masin + 3 jenis sayur + ikan pari bakar. Aku amik nasik + pucuk ubi + ayam masak kicap + 2 ekor sutun bakar + air limau ais. Mak plak amik nasik + ikan goreng + ulam + kerabu + sutun masak pedas. Paling2 cikai pon aku rase lam 20 hengget tu mmg dah confirm la. Xpon 30 hengget. Tup2, pakcik tu cakap 13 hengget. T'kezut gak aku! My 'sayang' pon coz normally, kalo we ols tapau lunch ari Jumaat pon dah 10 hengget, tu pon lauk simple2. Hmmm... agaknye, pakcik tu nak sedekah kot, ek! ;P

~ Ari nie, aku pakai tudung baru. Gi opis wat muka selenga coz aku ngantuks la... Huuu...


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

3 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

wah...bestnyer coti ari isnin...

Solehah said...

patut la hilang kemarin..cuti2 malaysia rupanya..

ArELeEz said...

TEACHER OF SOMEONE,
kalo dah coti, ari ape pon syiok gilos! sorga2.. he3..

Solehah,
temporary missin' gitu! hiks..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google