SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, April 16, 2009

FLu MeNyErAnG Lg... Hu3...


~ Ari nie, aku gi opis pakai batik. Ari nie kan Thursday... Wajib, gitu! Tp, kdg2 aku ngelat gak! Aku wat2 ceria jer nih! Yg benornye, aku rase xshedap badan la... Dari mlm td, xtually. Rase cam nak kene flu jer... Mase tgk CSI, asik bersin xsudah. Hu3...


~ Tp, aku gagahkan gak p opis coz this week dah 2 ari aku on leave, 13 & 15 April. Xkan nak mc plak kan... Plus, aku still bley bangun lagik. So, pg td, sementara tunggu my 'sayang' settle down wif washin' machine, aku lepakin' jap kat hall sambil tgk tv, chanel 180 (muzik aktif), layanz lagu Langit Ke 7 by Sharifah Zarina.



~ Cian dia haus pas cuci baju. He3... Tq, B... I lap u lah! ;P



~ Tgh dok tgk tv tu, mata t'pandang kat tempat gantung kunci yg we ols beli kat Langkawi dolu nih. Baru jer gantung, ok! Tp, cam senget jerk... Oopppsss...!!! Bnyk bunyik la plak! ;P


~ Sampai opis as usual la, kul 8.15 a.m. Mase nak on pc, tetibe nampak botol nih kat atas meja. Botol minyak urut 'Mahora Sea Cucumber Oil'. Tanye kat Hafiz, sape kasik?! Hafiz cakap, En. Boss yg kasik. Ho3... Mekacih ye En. Boss... Sok2, kalo gi memane, bley la kasik ole2 lagik! He3...


Aku wat keje lite2 jer... Mane yg penting2 & urgent dolu. Sib baik xbnyk. Bkn malas, ok tp, aku rase cam ting tong jerk. Flu makin kuat, bersin makin xtreme. Sowy la kpd sesape kat opis yg pasni kene flu. Ya amponnn...

Balik nie kang, confirm kene pakse makan ubat. Owhhh...

* Xsker ubat! Mencik3!!! Hu3...

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

eja said...

knp asyik xsihat ni..semcm x rs..mane tau..ade pe2..

mama_Lieya said...

EMM thanks...excelli ni 1st time owang kasik award..
so mama tatau nak wat aper..

bodak baru belajar la kan..
apa2 pon..thanks

ArELeEz said...

eja,
xde ape2 la.. ari selase ari tu aku redah ujan mase gi pekan selase, malas nak b'payung maa.. tp, kalo 'ade ape2', syiok gak! heh3..

mama_Lieya,
owhh.. u're so welcome..!
mama_Lieya amik jer award tu, pastu upload kat blog. then, kalo nak bg kat sesape yg len pon bley.. xnak po xpe.. ;)

mylife said...

patotlah smlm makan sop ayam sajork...hahhahaha...

so, hows today?

ArELeEz said...

mylife,
aah.. semlm xlalu nak makan nasik. balik umah pon xmakan nasik, tp makan ayam goreng jerk. kui3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google