SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 21, 2009

WeLcOmE To Da CLuB, bEbEH!

Aku nak canang kat sini yg sorang lg geng kamcengku tlh m'ikut jejak langkah aku yg cute nih (wajib puji diri sendirik dolu sblom puji org len, ok! Ahaks...) m'jadik blogger @ blogspot. Geng kamceng aku mase kat Arau dolu ade 6 org. As far as I concern, 3 drpdnye jadik blogger cam aku. Drpd 3 tu, 2 jer yg bloggin' through blogspot, includin' da new comer nih. Yg sorang lagik tu bloggin' via f/s's blog.

Well... aku bangga ngan diorang. Plus, aku mmg bangga kalo tiap detik, tiap waktu, tiap ari, ade jer new comer in blog's world. Rase seronok w/pon kdg2 aku xkenal pon diorang. Tp, aku dpt rase yg all bloggers punye 'rase' yg same. Meluahkan segala sker duka kehidupan/kesah2 teladan/info2 yg b'guna melalui penulisan maya.

So, to Solehah Azit, i just wanna wish, 'Welcome to da club, bebeh!' ;)

~ Aku printscreen blog Leh, geng kamceng aku tuh! Sowy, beb coz xmintak izin. Tp, kira ok la kan... nie kira salah 1 rangka promosi utk blog hang. Plus, aku tolong 'jaja' ape..?!! He3...

Last but not least, hopefully, pasni lagik ramai yg jadik blogger. But, make sure jadik blogger tegar la, ek! Baru la malatops! Hiks...

* To Sheema: Congrats coz dah jadik blogger gak! To Eja: B'tukar la jadik blogger @ blogspot. To Meare, Kak Ngah & Ju: Xreti2 nak bukak acc blogspot. ;)


::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

meare said...

Weh,aku dh ada blog da la.mearezmz gak la,tp byk kosong lg da.nnt aku nk tutorial ngn hg gak la.

ArELeEz said...

meare,
tau2!! leh dah inform kat aku. gud2.. chaiyok2!!

TEACHER OF SOMEONE said...

bagus...bagus...ramaikan lagi blogger ;-)

lily lotus said...

mari kita terjah!

ArELeEz said...

TEACHER OF SOMEONE,
yeahh..! biar meriah & kasik pecah, beb! ho3!!

lily lotus,
jom2..! sila2..!! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google