SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, April 14, 2009

HePi BeSdAy To A_bErN (fiNaLe)

Aku ade janji nak tepek more pics on A_bern's besday kan?! So, sila layanz gambar2 kat bawah nie, ek! Xbnyk sgt snap2 coz perut dah lapor gilos time tuh! Mane xnye, kul 3 p.m baru start, janji pas Zohor. Tunggu abang aku la xsampai2. Pdhal jarak umah sekangkang kera jer pon... Nie yg wat aku nak karate abang aku nih. Dush3!!!

~ Nie la kek yg aku sponsor tuh! Rupe dah cute, but da taste agak kureng la...


~ Aku beli yg kocik jer coz family aku bkn jenis antu kek. B4 this beli yg besor2 alam jenuh nak ngabiskan. Last2 buang jer. Sayang wooo...


~ Besday gal, Fatin Nuralyani Nadhirah. Agak moody sket ari tu coz baru bangun tido. Dia xtau pon yg we ols nak celebrate besdaynye. Kira surprise la... Plus, dia baru balik dari jadik wakil skolah, main handball. Muka pon sunburn. Aku plak dok kutuk muka dia yg sunburn tuh, lagik la hangen minah nih! Ha3...


~ Wif her ibu.


~ Wif Lip2 yg t'sgt la minat kat Upin-Ipin. See!!! Baju pon nak baju Upin-Ipin. Kalo gi jln2, nampak baju gambar Upin-Ipin, dia trus stop, cekak pinggang & trus suh papanye belikan baju tuh! Padan muka abang aku kan... Kopak la dia bile ade baju Upin-Ipin. Muahaha... Alaaa... xmahal mane pon kan... ;P


~ Kakak aku suh Lip2 senym...


~ Skali Lip2 senyum camnie. Ha3...


~ Mak aku xready lg aku dah snap. Bkn ape..?! Kang t'lepas plak nak amik pose Lip2 tuh! Tetibe jer letak tangan kat kepala, wat sign 'peace' la konon! Ha3...


~ Mak, kakak, A_bern & Lip2...


~ My big yet small family... Lurve ya! Mmuahhhsszzz.... ;) Kalo korang terror, cuba carik, mane aku kat lam gambar nih? Heh3...

Sekian...

* Pasni, insyaallahhh... on June plak wat besday celebration camnie. Celebrate besday Lip2. ;)

::. TrULy, MaDLy, DeEpLy .::

5 comments:

lily lotus said...

even kek itu kecik molek tp besday girl sgt besar hati gumbira ada yg sponsor...hehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

tu haaaa...yg dah duk terlentok kat bahu mak dia tuuu...kan?? cantikk kek....

meare said...

happy bday abern.eh,lip2 tu dlu aku tgk kecik je,skang dh besaq dh.

ArELeEz said...

lily lotus,
owhh.. well.. dia WAJIB sker, ok! kalo x, no more sponsor2 4 becomin' besday! ha3..

RaFFLeSiA MeRaH,
pandai2.. gud2.. heh3..
sechantek si tukang sponsor kan?! hiks..

ArELeEz said...

meare,
tq2.. (bg pihak..) umur dia skang dah 2 years maa.. dah ade adik pon.. active abang ngan kakak ipar aku kan?! muahaha..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google