SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, May 19, 2013

321... CINTA..!

~ 1 king size bed.

~ Side table with telephone.

~ Meja solek, tv & mini fridge.

~ Closet

~ Toilet. Quite luas. Owh... mahapkan 'mamarazzi' tersebut, ye bapak2 ibuk2! He3...

~ Shower

Unplanned honeymoon lagik... Kat Ipoh je... ;)

My 'sayang' la... tak larat nak drive balik katanya... Nak bagi aku drive, dia tak confident sebab bini dia drive ngalahkan Fernando Alonso. Ha3... Hadoi!

Pusing2 Ipoh carik hotel bajet. Terserempak dengan FairPark Hotel. Aku pernah stay 2 kali kat sini, dengan Ros masa kursus dulu & dengan Ena & Shiela, masa kursus jugak. Not bad la kan...

Kitorang langkah kanan sebab masa tu ada promotion untuk bilik Deluxe. 100 hengget/nite include breakfast for 2. Harga asal samadengan 149 hengget. Chanteklah tu kan... ;)

~ Belah malam, kitorang pekena char kueteow kat Dataran MBI. Lama dah tak lepak sini.

~ Mengantuk & lapor... kesian beliau... 

~ Hoiii..!!! Kembang setamannya mokcik nih!!! Adeh3...

~ Lepas makan char kueteow pun rasa lapor lagik. Makanya, we ols pun mengordelah chicken chop. 1 pinggan makan berdua sharing2. Owh... romantic sangat, noks! Ahaks3...

~ Bilik kami...

Check-in pukul 6 petang, check-out pukul 6 pagi sebab nak kena balik awal, ada kerja. Hebak punya honeymoon kan? Hanya orang2 yang berjiwa kental lagik poyo macam kami je yang boleh amalkan selalu. Ha3...

321... Cinta..! ;)

Macam tajuk filem kan? He3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

Alala sweetnya ;)

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
sweet sgtt..! ahaks3..

anitadiana said...

best nya...gi haneymoon lagi..

ArELeEz said...

anitadiana,
spontan sgt! tp, tetap t'tarik, menarik, da bomb! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google