SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, May 10, 2013

KFC SPICY KOREAN CRUNCH

Pertama kali mengtry. Actually, rasa berbelah-bahagi jugak. Sebab bagi aku nak mengtry resepi / meal terbaru dari KFC adalah sesuatu yang sangat rare. Takut tak sodap!

Dalam dok berkira2 nak mengtry ke tak tu, bila staff KFC tanya nak order apa, laju pulak mulut ni kata nak KFC Spicy Korean Crunch. 

Haish! Sila salahkan mulut nanti, ek kalau tak sodap! 

~ Indah khabar dari rupa... Hampeh betul platingnya! Ha3... Hadoi!

~ Seperti biasa, my 'sayang' sure la layan zinger burger.

~ Muka pun dah macam burger! Ha3... Kejam betul statement bini dia kan? ;P Tapi takpe... sebab masih dalam kategori comel. Holloh3... Hiks...

~ Lakonan semula... Heh3...

Korang kenal beliau ni kan? ;P

Kesimpulannya, KFC Spicy Korean Crunch ni not bad la... Tapi, aku prefer yang hot & spicy kot. Sebab yang tu lebih kick di tekak aku.

Pokok pangkalnya, terpulang pada citarasa memasing... ;)

Siapa yang minat K-pop boleh la mengtry. Lepas makan, terus feeling2 artis K-pop. Wonder Girls, bebeh! Wonder Girls! Ha3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

aizamia3 said...

tiap kali kalau KFC buat meal terbaru, confirm ai takkan beli sebab dulu dah kena sekali, tak sedap..
spicy gak sedap.. cepatlah ada balik spicy tu.. bosan arr makan yg original.. tak cukup kick..

ArELeEz said...

aizamia3,
same la kite kot.. hot & spicy jugak yg t'bahek kn? hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google