SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, May 2, 2013

KEBULURAN SANGAT..!

Lapor sangat hari tu tau! Rasa nak mintak balik awal kat Encik Boss semata2 nak menunaikan hajat tekak & perut.

Nasib baik kerja banyak. Well.. tak pernah habis pun... Hu3... So, takde la terasa sangat kepedihan perut ni kan... Tau2 je mesin punch card tu dah 'menyanyi'. 

Yee haaa..!!! Merdeka..! Jom balik! ;D

~ Meja nombor 7 kat Wana Cafe. Errr... '7' ni dulu nombor jersey David Beckham kan? ;P

~ Muka lapor tahap gaban tapi, manjas tahap tak boleh blah! Rasa nak lempang tak? Ha3... Hadoi!

~ Peminat setia ah kak... Ahaks3... Awwsss!!!

~ Laichi kang untuk my 'sayang'. Aku minum air suam je sebab masa tu keadaan tekak tak mengizinkan nak layan minuman berais. Sentap! Hu3...

~ Dapat je mee goreng mamak ni, aku tak toleh kiri-kanan dah! My 'sayang' cerita apa pun hatta gossip sekalipun, aku buat dek je... Kebulur punya pasal!

Selalu kalau gossip, lebar je telinga ah kak tau! 'Mak Jemah' betullah! Ha3...

Tau2 je dah licin sepinggan! Dengan bawang2... dengan daun2 sup sekali aku belasah! Agaknya, kalau dibiarkan mau dengan limau nipis + daun pisang tu pun aku ngap sekali! 

Ha3... Makan budok... betullah! Huwarrgghhh..!!! ;P

My 'sayang' makan nasik putih + daging blackpepper + tomyam campur. Tak kose ah kak nak snap gambar sebab ghalit layan mee goreng mamak. Kata kebuluran kan... Hiks...

Bahaya kan kalau makan masa tengah kebuluran macam nih? Silap haribulan, batu pun aku nampak macam buah epal. Aummm2..! Adeh3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

Makan2 leh wat kita hepi.hohoho

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
betul sgt tuh! lps tu, m'boolat.. lps tu, sentap tgk perut sendirik. ha3.. hadoi!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google