SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, May 25, 2013

WARNA-WARNI

Turn Kak Long (cousin my 'sayang') pulak naik pelamin. Kendurinya kat rumah Cik Am, masak2 kat rumah Mak Ngah. Tapi sayangnya, aku tak dapat nak jenguk sangat sebab aku demam. Demam yang on-off. 2 kali ke klinik, doktor siap suruh aku buat blood test bagai... takut denggi. 

Hadoiiyaiiinyapun!!! 

Masa hari wedding tu pun aku try gagahkan diri ke rumah Cik Am. Lepas makan, terus telan ubat demam ngan antibiotik. Apa lagik..??! Laloklah kan... Hu3...

Tapi, sempat la jugak tunggu sampai Kak Long bersanding...

~ Kak Long & Radi di meja santapan diraja.

~ Jijah jadik pengapit. Siap pakai kebaya nyonya ijo pucuk pisang lagik! Jelas ah kak tengok kerampingan beliau tau! Uhuks3... Sentap!

~ Pengantin bergambar kenangan dengan kumpulan nasyid yang dijemput khas untuk menghiburkan tetamu.

~ Boria..! He3...

~ Turn kitorang pulak nak menggediks. Hiks...

~ Under control... semua behave je. 

Ko tunggu kejap lagik! ;P

~ Haaa... ni dah out of control! Hilang dah kesopanan & kesusilaan. Ha3...

~ Owh... cer tengok pengantin tuh, over tau! Tapi, comel! He3...

~ Raja & ratu sehari...

~ Pengantin dengan parents Kak Long.

~ 2 otai..! Heh3...

Wedding ni sangat warna-warni, hokay! Busana pengantin kaler ijo, kanopi kaler pink + gold, pelamin pulak kaler putih + purple. 

Meriah! Semeriah majlisnya... ;D


:: Like3, ek! ::



2 comments:

anitadiana said...

selamat pengantin baru kak long dan pasanganya..cuti-cuti sekolah ne start lah kenduri kawin...kekawan opis pun ramai yg kahwin..

ArELeEz said...

anitadiana,
aah. musim kawen = musim cuti sekolah. kdg2 1 hari smpi 3-4 invitations! fuh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google