SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, May 31, 2013

CAN YOU BOLT?

*Sticky mode entry. Please scroll down for new updates.

Terpengaruh dengan Kak Jem! Sumpah, tak tipu! He3...

Musti korang terwondering2 kan... apalah agaknya yang ah kak terpengaruhkan daripada Kak Jem tuh? Hmmm... begini kesahnya ye, bapak2 ibuk2...

Celcom First skang ni tengah gigih buat contest yang best lagik sangat mudah nak mengjoinnya. Contest tu ada kena-mengena dengan CELCOM 4G LTE & Usain Bolt. Kak Jem la yang war2kan kat blog beliau. Terus ah kak terpengaruh laju2! He3...

Kenapa Usain Bolt? Hah! Jawapannya ada kat bawah nih:-

"Can You Bolt?

Pose like you're the fastest man on Earth. Show us your best version of Usain Bolt's signature pose and stand a chance to walk away with a 4G LTE Modem + 3 months FREE data subscription!

Simply snap a picture and win."

Haaa...!!! Paham tak den skipping London tuh? Kalau tak paham, tunggu je rancangan Oh My English yang Zain Saidin jadik cikgu tuh. Hiks...

Eh, nama Zain Saidin tengah meletop2 skang nih tau! Panasss... berdesir2 gitu! Ha3... Pada yang tau tu sure dah senyum2 kambing bila baca statement ah kak ni kan... Pada sesiapa yang tak boleh 'pick up', sila tengok siaran ulangan Masterchef Selebriti 2 episod malam tadi. 

Fuh! Memang panasss!!! ;P

Hokay dah! Sambung balik cerita contest. ;P 

Aku syak CELCOM 4G LTE tu ada hubung kait dengan Usain Bolt. Dari aspek kepantasan barangkali... Sebab Usain Bolt kan jaguh lumba lari. Sebab tu jugak contest tu namanya 'Can You Bolt?'. Senang sangat nak join. Sila refer seperti berikut:-

1) Terjah link ni: celcomfirstfanpage & Like.
2) Click kat 'Upload a Picture', isi form & upload la gambar korang yang menyerupai gaya signature Usain Bolt.
3) Done! Tunggu & berdoalah semoga korang adalah antara 100 yang bertuah. ;)

~ Ah kak dah join! Dengan bangganya ah kak mempertaruhkan gambar nih. Ah kak sorang je yang Usain Bolt sangat kan? Ahaks3...

~ Haaa... nampak tak gambar ah kak dok sebelah siapa tuh? Kak Jem, hokay..! Kak Jem! Memang terpengaruh sangat! Ha3...

~ My 'sayang' pun terpengaruh jugak. He3...

Sempat lagik kalau korang nak join contest Can You Bolt nih sebab tarikh tutup sampai 31 Mei 2013. Memang sempat sangat korang nak berposing2 & mengupload gambar yang terbaik.

Hmmm... malam ni ah kak nak mimpikan kemenangan CELCOM 4G LTE lah! Ha3... Over! Ini semua poyo... betullah! Ha3...


:: Like3, ek! ::



6 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

contest ke apa ni? apa2 pun good luck ek :)

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
yupp! tq.. ;)

boni kacak said...

good luck ye :)

Run Away said...

Macam best Jew..good luck..:d

ArELeEz said...

boni kacak,
tq. ;)

ArELeEz said...

Run Away,
sj je.. suka2.. tq. ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google