SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 8, 2014

SAHUR 4 RAMADAN... 2014

Semuanya recycle kecuali nasik. Recycle maksudnya, reheatkan aje leftover berbuka. Kojo sonang! Jimat masa, jimat tenaga. ;)

Ada tambahan sikit je. Aku goreng telur mata untuk My 'Jebat'. Untuk aku pulak, aku buat telur hancur. Tuang kicap secukup rasa, kemudian pecah2kan cili padi. Dengan nasik putih panas2, memang kena sangatlah dengan tekak we ols. 

Mengaum kekenyangan lepas tu! Ha3...

Sila jangan tiru aksi mengaum tersebut di rumah ye, bapak2, ibuk2, anak2 sekalian..! Ganas sangat..! ;P


:: Like3, ek! ::



4 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

haha...mengaum jgn tak mengaum petang karang dah penat tak berbunyi dah mengaum pun..ekekeke

CXopportunities said...

cx pon reheat jgk sbb tkt tk sedar. yg simple2 telur2 goreng la yg berselera mkn kan sis. huhu :)

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
tau xpe..! bile ptg, jgnkan mengaum, nak merengek manja pun tak kuar suara dah. tsk3..

ArELeEz said...

CXopportunities,
same la kite kiranye kan.. aah. telur goreng tu macam appetizer time sahur gitu..!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google