SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 15, 2014

AGE OF EXTINCTION

My 'Jebat' adalah sangat peminat tegar Transformers. Suka betul dia movie yang bergenre robotic2 nih. Vice versa sangat dengan bini dia. Sebab bini dia more to genre drama2 queen, kesah chenta / rumah tangga yang sweet2 melting2, lepas tu dilanda badai, lepas tu at the end, sweet2 melting2 balik. Hah, cenggitu..! ;P

Tapi, tak la sampai aku / My 'Jebat' sekat diri kami untuk genre lain. Sebab kami tak kesah pun layan apa jenis genre. Cumanya yang dimention kat atas tu adalah kesukaan.

Macam contoh, My 'Jebat' ajak tengok Transformers: Age of Extinction. Aku ok jerrr... Tak pernah adanya masalah. ;)

~ Aku C-1 & My 'Jebat' C-2.

Tengok tarikh kat tiket pun dah tau yang ini kesah sebelum Ramadan kan... So, tak perlulah nak elaborate lebih2. ;P

Waktu tayangan 10.55 malam tu memang sangat tak sesuai sebenarnya untuk kami. Dulu pun dah pernah buat, tengok Transformers jugak. Penyudahnya, kitorang tertido. Macam acara tido berganti2. Aku start dulu. Di pertengahan cerita, My 'Jebat' tengok aku dah lentok bahek punya! Nasib baik tak mengeliat menguap2 macam kat rumah sendirik. Buruk benor kalau cenggitu! Ha3...

Bila aku bangun, My 'Jebat' pulak tido. Time ending, elok pulak dua2 bangun. Sherashi bershama sangat..! Hiks...

Bukan sengaja amik waktu tayangan pukul 10.55 malam. Tapi, yang awal sikit nan hado..! Sold out! Nak tak nak, redah je la...

Lepas pandai tengok movie Transformers, asal nampak treler je, aku kata Optimus Prime la... Decepticon la... Megatron la... Autobot bagai... Terpengaruh mengalahkan peminat sebenar! Ha3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahaha...adoiyai comel je tengok Transformers dalam mimpi la ye

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
aah. siap mimpi kena dodoikan dgn optimus prime. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google