SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, July 8, 2014

BENGKEL PEMANTAPAN KESEDARAN DAN TANGGUNGJAWAB ANGGOTA LEMBAGA KOPERASI

Beberapa hari sebelum Romadhon...

1 opis jadik urusetia & tutor untuk Bengkel Pemantapan Kesedaran dan Tanggungjawab Anggota Lembaga Koperasi. Perrgghhh..!!! Giler panjang nama bengkel! Sebut senapas kompom semput tercungap2! Hu3...

Bengkel 3 hari, buat kat Bilik Komputer, Kolej Komuniti Teluk Intan. 1st time buat event kat sini. Rasa mendebarkan pulak. Eceh! Hiks...

Aku handle pendaftaran. Dibantu oleh Kak Ja. Lepas tu, ada la tolong2 sikit wakil koperasi ni in case kalau diorang perlukan bantuan. Isi maklumat anggota koperasi ke dalam format yang kami standardizekan je. Simple & semudah A, B, C! Cuma mungkin amik masa yang panjang especially kalau koperasi tu ada berduyun2 anggota. Sebab tu buat 3 hari. 1 hari 35 koperasi yang berbeza. Tapi, kalau ada yang tak sempat siap, boleh je nak datang keesokan harinya. Yang penting siap!

~ Memasing busy. Hmmm... feeling2 lecturer IT pulak dah... Muka maintain serious & garang! He3...

Wakil koperasi yang muda belia tak banyak masalah. Laju je diorang key-in. Tapi, kalau yang warga emas & pertengahan tu, kena banyak dibantulah. Seronok apa ajar diorang yang kategori ni?! Sebab diorang sangat bersemangat! Kalau dapat key-in 1 column tu dah rasa hebak sangat dah! Excited je muka! He3...

Hari ke-3 aku tak handle pendaftaran dah. Pass dekat Kak Ja, Hafiz & En. Fadzil. Aku 'tukar shift' dengan En. Amir, jaga opis. Duduk la diam2 kat opis tu sampai petang. 


:: Like3, ek! ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboiiiiiii serius nya ..jgn la garang-garang bulan pose ni ...hahaha

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
muka ni mmg semedang gitu..! kecuali klu selfie. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google