SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Tuesday, January 1, 2013

NISAN ITU...

Agenda semalam...

Dimaklumkan bahawa, aku on leave hari tu tau! Saje je nak ngabiskan annual leave yang sebabun tu... Wah, ada unsur2 berlagaks di situ..! Ahaks3...

Hokay, dah! Kembali ke pangkal jalan. ;P

Pagi tu, aku, my 'sayang', Mak & Abang nak ke kubur Abah. Nak replacekan batu nisan yang dah uzur. Lama jugak dok bertangguh. Kekangan masa & faktor cuaca. Macam hari Ahad tu, ingatkan nak pergi belah petang. Tapi, hujan lebat! Tu yang postpone ke hari Isnin.

~ Kerja2 penyelenggaraan & penggantian batu nisan sedang dijalankan oleh kontraktor berbaju merah. ;P

~ 'Encik Mandor' gigih buat pemantauan. Siap pakai boot Pua Chu Kang lagik! Heh!

~ Pengkritik tetap. ;P

~ Alhamdulillah... semuanya selesai...

Cuaca pun terbaekkk... je hari tu. Redup2 je... Terima kasih Allah sebab permudahkan urusan kami. ;)

Al-fatihah... untuk Abah. Semoga Abah tenang di sana... Aminnn...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

fairus said...

DAH LAMA AYAH AWAK MENINGGAL ERK.. 1984.. SAYA BARU 3 TAHUN..

SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT.

ArELeEz said...

fairus,
yupp! lebih kurang sebaay leez lah sbb abah meninggal mase umur leez 6 bulan.

tq. aminn.. ya rabb..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google