SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, January 6, 2013

AIMY RIZQAH ABDUL RAHIM

Anak sedara belah my 'sayang' dah bertambah lagik sorang. Baby Aim & Cik Ani. Gigirl jugak... Means, ada geng la Cik Qistina nanti. Geng bergossip... geng bermake-up... Eh, over pulak Mak Anjang dia nih! He3...

Cik Ani berpantang kat rumah mertua. My MIL la yang tolong jaga. Sebelum habis pantang hari tu & sebelum diorang balik Johor, mertua ada buat kenduri marhaban + cukur jambul. 

~ Welcome to the world, Aimy Rizqah Abdul Rahim..! ;)

~ Macam tak percaya je Aim dah jadik Papa. Time flies kata omputih kan... 

~ KF jadik assistant, tolong bawakkan dulang.

~ Pokcik2 & mokcik2... ;P

~ Owh... lupa nak bagitau nama manja. Well... nama manjanya adalah Aisy. Kenapa Aisy? Bukan Aimy atau Rizqah? Owh... yang tu... biarlah rahsia... He3...

~ Happy Newly Ibu & Papa. Congrats! ;)

~ Qistina dah ada geng gigirl..! Instead of Abang Faiz..! ;)

~ Gigirl kecik & gigirls besorrrrrrrrrrrrr......... R harus banyak, untuk menggambarkan tahap kebesoran. Ha3...



~ Kamilah gigirls yang happy..! ;P Gigirls la sangat kan... Ha3...

Kenduri marhaban berjalan lancar. Alhamdulillah...

Sebelum kenduri, hati ni rasa macam antara kental ngan tidak je la kan... Sebab paham2 la... masalah orang yang belum ada baby ni. Confirm ada soklan cepu emas! Memang TAK like langsung!!!

Tapi, cuba untuk think positive. Alhamdulillah... dengan support daripada my 'sayang' & family mertua jugak, aku dapat tepis soklan2 tuh! Balik rumah pun senyum je... Tido malam lena! Terus nak feeling2 adiwirawati! Ha3... Over!!!

Mendoakan sesuatu yang terbaekkk... lebih mulia dari bertanyakan sesuatu yang tak pasti kan? Setuju tak? Siapa setuju, cer angkat tangan macam awok ni... (Sila bayangkan Usop Wilcha.) ;P


:: Like3, ek! ::



2 comments:

adza irdawati said...

alololo tomeiiiiiiiiii

ArELeEz said...

adza irdawati,
maaaaacammm.. mak anjang dia..! ahaks3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google