SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, January 18, 2013

DEMI SESUATU YANG AMAT DIHARAPKAN...

Seronok sebenornya bila kita cuti time orang lain bertungkus-lumus bekerja! Wah, bertungkus-lumus kata ko! Heh3...

Motip buat statement macam ni..??? Ha3...

Aku cuti bersebab, actually... Sebab yang perlukan komitmen aku & my 'sayang'untuk buat 1 mende yang jadikkan aku + my 'sayang' nervous! Hah! Paham kerrr..??? ;P

Teringin jugak nak share experience. Tapi, tunggu la dulu... Tunggu sampai aku betul2 bersedia sebab ini experience yang banyak suka-duka cabaran bagai... 

Banyak jugak scene2 air mata. Sebab tu kalau nak jadikkan entry kena really well-prepared especially mentally la... Kalau tak kang sembap pulak mata nih sebab sambil karang entry sambil air mata bercucuran. Uhuks3...

Alhamdulillah... dalam nervous2 tuh, kami berjaya jugak laluinya... Demi sesuatu yang kami amat2 harapkan. Insyaallah...


:: Like3, ek! ::





2 comments:

azzey said...

chaiyok...chaiyok...(ucapan utk pokcik sebenonyer..mcm tau je urusan itu...hu3..)

ArELeEz said...

azzey,
tq2.. (nnti i sampaikn kat pokcik.. ermm.. rasenye macam betul je tekaan tuh. he3..)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google