SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, January 16, 2013

KEMPUNAN...

Tekak omputih lagik...

Owh... gediks! He3...

Melayan tekak di Marrybrown. Tak ramai orang. Maybe, orang lain sedang bertekak Melayu / local kot. Tak segediks tekak ah kak yang sikit2 nak makan gaya omputih..! Sikit2 omputih..! Ha3...

~ Hati kata nak makan Chick-A-Licious. Tapi, mulut cakap nak makan Fish 'n' Chips. Hmmm... dah tak sejolikah hati dengan mulut nih? Isk3...

~ Nasib baik my 'sayang' order Chick-A-Licious (black pepper sauce) nih. So, boleh la tunaikan permintaan hati jugak..! Hiks...

~ Excited kot bila dapat borang contest nih. Gigih aku baca! Nampak macam kojo sonang je kan... Isi personal details, jawab soklan sonang & maybe boleh menang! Eh, macam pantun berkerat2 pulak! He3...

Actually, dapat 2 borang. 1 ada kat dulang bawak makanan tuh & 1 lagik my 'sayang' dapat masa bayar. Aku bawak dulang & carik port. My 'sayang' pulak laju2 pergi kat 1 sudut khas untuk isi borang tuh. 

Masalahnya, personal details semua my 'sayang' isi. Perfect! Tetiba, satu2nya soklan cepu emas my 'sayang' tak jawab. Aci tick je kot..! Tak dapek den nak nolong sebab borang dah selamat masuk dalam box berkunci. Adeh3...

Kempunan la den nak menang contest Marrybrown... Tsk3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

azzey said...

kt cni x de MB ..kalo nk kene g KL...

ArELeEz said...

azzey,
kesian.. sedeh! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google