SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, January 23, 2013

AKTIVITI SOSIAL MAK

~ Mak with BFF, Cik Siah. Memang bestfren habis sampai kaler baju & tudung pun dekat2 sama. Sweet je... ;)

~ Yang pakai topi tu Cik Timah. Geng surau Mak jugak.

Syiok betul Mak kalau dapat join rombongan bas dengan BFF & geng surau Mak. Awal2 dah bagitau. Excited betul! He3...

Setakat ni, Mak dah join rombongan ke Kedah, Nilai & MAHA 2012 nih. Seronok katanya dapat berjalan2 dengan kawan2. 

Aku tak kesah... asalkan Mak happy, aku pun tumpang happy. Plus, time anak2 dah besor panjang ni la Mak nak bersosial dengan kawan2. Mak pun dok sorang2 je kan... Kurang komitmen. Kalau melepak kat rumah je, confirm bosan!

Dulu, masa memula join rombongan, Mak segan nak bawak camera. Tapi lately, dah ok dah... rajin bawak camera. Yang kelakornya, camera tu buat hiasan & pemberat handbag je sebab baik Mak / Cik Siah, dua2 pun malu nak amik gambar memasing / mintak tolong orang amikkan gambar. Yang kat atas tu pun pakai camera Cik Timah. Ha3...

Mak kata, geng surau plan nak ke Kelantan pulak. Lepas tu, ada jugak plan nak buat family trip ke Pulau Pangkor. Uiks!!! Semakin rancak aktiviti sosial Mak aku! Heh3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

azzey said...

wow terbaekk lah. Lama2 nt mak blh jd wanita cth yg sker aktiviti sosial tp x mengenepikan aktiviti ilmiah ( ngaji kt surau le bhs mudahnya)...chaiyok2..

*yee le...dl mak susah nk kemana2...duit x bp ada...skrg ni la dia nk bls dendam round satu donia...:P*

ArELeEz said...

azzey,
tau xpe..! hebak, mak kite..! ha3.. ok la tu.. @ least, xde la mak sunyi sgt.

*yupp! betul3! ;)

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google