SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, January 6, 2013

BREAKFAST KONON2 DIET

Bukan breakfast untuk hari ni sebab sampai sekarang aku tak breakfast lagik tau! Lapor jugak. Hu3...

Nasik dah masak. BRUNCH terus la kot. 

Ini kesah brekfast di suatu pagi yang indah... Indah sebab weekend. Lepas tu, sebab dapat qada' tido bangun pun pukul 10 pagi. Tambah indah lagik bila bangun2 je, terus rasa lapor! Owh... indah sangattt..!!! Ha3...

Nak suruh my 'sayang' tapau, apa la yang tinggal kalau dah pukul 10 kan... So, masak je lah... 

Chop2!!! Mandi dulu, dressing cantik2, touch up & pakai apron baru... baru boleh masak dengan hebak! Cewwahhh..!!! Ha3...

Ye la kan... petua orang2 tua, katanya... kalau nak masak, masaklah dalam keadaan bersih & kemas. Barulah boleh fokus & insyaallah... makanan pun akan jadik sesedap rasa gitu..! He3...

~ Aku masak nasik lemak. 

~ My 'sayang' makan nasik lemak. Aku pulak replace nasik tu dengan roti. 

Kengkonon diet katanya... Kengkonon, ye! Kengkonon... ;P


:: Like3, ek! ::



6 comments:

Aiza Haris said...

cobaaannnn...sedapnyeeee laaa.....

Asrul "iLham" Sany said...

kalau sy langsung kena nasi untuk breakfast...tak boleh roti je...hahaha

eja said...

rajin doh masak..mu blaja mana masok boh..sodap doh eh tgk ha..

ArELeEz said...

Aiza Haris,
cam citer p ramlee plak. he3..

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
cam leez plak, klu roti inti pedas2 leez ok lg. tp, klu inti manis2, mmg xbuleh blah! hu3..

ArELeEz said...

eja,
uiks! pelan2 sket kecek tuh. t'geliat mata & lidah aku nk baca. ha3..

aku belajar dr kesilapan & pengalaman. ecewah! ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google