SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, December 31, 2012

SWEET PINKIE GARDEN

~ Sweet Pinkie Garden.

Hantaran yang Mak gubah untuk majlis pertunangan anak BFF Mak. 

Hmmm... Mak selalu je ada idea. Tangan pun boleh tahan berseni la kot... Berbanding dengan anak2 Mak yang tangan kayu nih especially anak bongsu Mak. Memang haub takde seni langsung! 

Kalau macam Kakak tu, ada jugak la terror melukis. Hand writing pun cantik. Aku nih, jangankan nak melukis, hand writing pun... ya ampon... ngalahkan tulisan doktor! Uhuks3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

kesenian yg cantik :)

MiZ Rayy said...

waahh.. cantik la.. dlm family, sy kureng skit bab2 ni.. hias hantaran tunang pun kena komplen ngn akak, pastu dia semua la yg buat.. sy goyang kaki... haha.

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
tq.. (on behalf). ;)

ArELeEz said...

MiZ Rayy,
setaraf la kot dgn leez. he3.. leez pun haub gak bab2 m'decor2 nih. tangan kayu katanye.. hu3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google