SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, January 21, 2013

JOM ZIKRULLAH..!

Buat pertama kalinya kot aku menyopping online. I think so la... Sebelum  ni, rajin jugak menggoogle & surf blogshop2. Niat nak menyopping tu ada tapi, macam neves pulak. 

Especially lepas berita pasal kes penipuan blogshop yang ada 2 sekawan ni shopping online untuk beli baju raya. Duit semua dah bank-in tapi, sampai ke sudah baju2 yang dijanjikan tak sampai2. 

Ingat tak? Ingat tak? ;P

Lepas tu, memang sekadar cuci mata je la kalau singgah blogshop... Neves sangat! Hu3...

Baru2 ni je ada keberanian balik. Tapi, dimulakan dengan item yang tak berapa mahal la kan... So, kalau in case kena chong takde la menyesal sangat. Kekdahnya... ;P

~ Admin sangat bagus sebab hari ni order, esok dah sampai. 

~ Tengok box je dulu, kasik suspen. Ececehhh..!!! Hiks...

~ Packaging nampak macam junk food. Tapi, tidak sama sekali ye, anak2..! ;P

~ Tarat tat taraaa... Bukan jam tangan Angry Bird tau! Tapi, tasbih digital. 

Saiz dia comel sangat! Boleh belitkan macam jam kat mana2 jari tangan yang kita rasa selesa (normally jari telunjuk) lepas tu, sekali zikir kita tekan button tu sekali. Dia akan display berapa banyak zikir yang kita dah baca.

Aku pakai kaler hitam. Yang kaler merah aku kasik kat Mak. Baiknya hati hamba kan? Ecewah! Over tau... mencik!!! ;P

Murah, hokay! Harga sejibik = 6 hengget. Kalau beli 2 harga = 10 hengget. Aku beli 2, so total = 12 hengget termasuk postage. 

Kalau korang berminat, boleh la tanya kat nakkarest.ana nih

Jom zikrullah di mana saja pada bila2 masa..! Cool kan? ;)


:: Like3, ek! ::



6 comments:

mie said...

err, xpernah tahu pun benda ni..
bagus juga kan..
ehehehhee

ArELeEz said...

mie,
skang dh tau kn? hiks..

aah. bagus sgt! sbb memudahkn.. ;)

Fazs Shaklee said...

wahhh bagusnyer...thanx ya sharing psl bende ni, mesti MAU ni!!

ArELeEz said...

Fazs Shaklee,
mmg bagus sbb sgt memudahkn la.. u're welcome! ;)

azzey said...

nak try le jg...awat x bl satu utk cek..byk pahala kamoo nt...:)

ArELeEz said...

azzey,
alaa.. org test2 je dulu. mak kata best! sbb sebelum tido mak b'zikir pakai tasbih digital tuh.

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google