SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, January 26, 2013

SEHIJAU CUPPIES

Tak habis lagik sebenornya kesah wedding Linda. Ni nak cerita pasal majlis bertandang pulak. 

Kitorang join rombongan hantar pengantin. Ke Tronoh nun..! Berpusing2 jugak la baru sampai ke rumah pengantin lelaki. Masuk hutan, keluar hutan, jumpa tasik bagai... Fuh! Rasa macam jauh sangat kot..! Hu3...

~ Lega sebab dah sampai... Baju kami tak ikut tema pun... Tema adalah ijo + putih. Tapi, rasa macam malas pulak nak pakai ijo. Pakai orenlah sebab I kan penchenta oren... Hiks...

~ Kiut je pembawak munge manggar tuh. ;P


~ Hokay, fine! Memang sengal! Ha3...

~ Pengantin nampak macam lapor sebab tak kose dah diorang nak berposing2 tengok camera. Serbu makanan dulu..! Ha3...

Jangankan pengantin! Aku pun lapor tahap gaban, hokay! Pagi tu tak breakfast pun. Ingatkan Tronoh ni dekat je. Rupa2nya, sampai perut berdangdut2 baru sampai! Uwaawaawaaa... Rasa nak nangis & rasa menyesal sebab tak breakfast. 

~ Sebelum balik, sempat jugak menebeng amik gambar dengan pengantin. Tapi, pengantin pompuan je. Pengantin lelaki dah hilang jumpa tetamu.

~ Cantik kek diorang.

~ Siap ada cuppies lagik..! ;)

Rombongan lain terus balik rumah memasing. Tapi, kami, Mak & Abang + family terus ke Ipoh. Saja je berlibur. Plus, aku nak beli kain ela kat Nagoya, nak buat baju kurung pesak gantung & beli t-shirt my 'sayang' untuk majlis pertunangan Memem. 

Jeng3...

Yang tu, next2 entry, ek! Kasik peram dulu. Ha3...

Selamat pengantin baru untuk Linda & Azuan. Semoga chenta korang sehijau cuppies tuh sampai bila2. Amin... ;)


:: Like3, ek! ::



4 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

meriahhhh sgt majlis kahwin tu :)

ArELeEz said...

Asrul "iLham" Sany,
yupp! alhamdulillah..

azzey said...

10 hb 2 ni emi plk kan? Pg ke? Kd jemputan dh spi pd kami. Emi anto ke offc by post. Tp x tau le pg ke idok lg...:)

ArELeEz said...

azzey,
aah. imi plak. wah, dasat! siap pos kad jemputan lagik..! he3.. insyaallah.. kami p kot sbb cik ros ade ajak jd rombongan anta pengantin. lgpun, bknnye jauh sgt. kat chenderong balai je.. jom la join! buleh kite b'sker-ria lps tu. wat bbq! la3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google