SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Saturday, July 28, 2012

IMSAK 5 RAMADAN... 2012

Pening sebab tak tau nak masak apa dah untuk bersahur. Tanya my 'sayang', dia kata nasik putih ngan telur mata kerbau pun aci. Hmmm... aku pulak yang tak sanggup asik lauk telur je kan... Hu3...

Waktu2 genting takde idea macam ni, Pakcik Google memang diperlukan! Jumpa resepi kat blog tiffinbiru nih. Dia buat ikan tenggiri black pepper. Tapi, aku tak tiru bulat2 la... Sebab nak ikut kesesuaian & keavailable-an stok dalam fridge kesayangan aku tuh.

~ Ikan tenggiri tukar jadik ikan tauhu black pepper. Kira aci je lah. Janji boleh ngap!

Nasik putih makan dengan ikan tauhu black pepper. Mantap what..?! He3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Maiyah said...

salam..
ok le tu.. jadik jek ;)

ArELeEz said...

Maiyah,
slm..

utk mkn diri sendirik & my 'syg', ok la.. klu xsodap, aci pejam mata & telan! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google