SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, July 6, 2012

MUNGE2 & MINTANG2

Eh! Ah kak nak show-off koleksi blouse terbaru ah kak nih! Meh tengok, meh! ;D

Bagus betul nawaitu nak mengshow-off tu kan? Di pagi Jumaat pulak tuh! Ha3... Ya ampon, ye bapak2 ibuk2... ;P

~ Koleksi #1: Blouse kaler purple. Harusss... kot. He3... Ada munge2 chenta lagik..! Ko ada..??? Heh!

~ Koleksi #2: Blouse kaler biru dengan mintang2 berkerlipan. Bling2!!! He3...

~ Jeng3...

~ Shopping sekali hadiah Father's Day untuk abah. Kemeja long sleeve Hazard kaler PURPLE. Kaler wajib! Ngeh3...

Semua pun kami rembat dari The Store. Ye la... kat mana lagik kan... Kalau kat Teluk Intan ni, memang The Store je la yang paling gah. Hu3...

Pssttt2!!! Jeles tak tengok koleksi blouse terbaru aku? Aku namakan as koleksi munge2 & mintang2! Ececehhh..!!! 

Memang statement mengada2 betul! Ahaks3...


:: Like3, ek! ::



4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhhhh cantekkkkk suka yg kaler pepel atas tu ;)

ArELeEz said...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA,
owh.. really..? tq2.. terus je nk kembang-kempiskn hidung. ha3..

FirZie83 said...

leez..baju atas tu mcm baju preggy je...leez preggy ekk???ke mata i yg kelabu asap nih>>>huhu..tapi azie suka sbb sweet je colournya

ArELeEz said...

FirZie83,
eh! xde la.. tp, pattern dia klu org preggy nk pakai ok kot sbb jenis kembang kat bwh. harap2 masin la mulut azie. fuh3! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google