SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Thursday, July 19, 2012

HALAL LAGIK TOYYIB...

Setiap bulan, tugas aku adalah untuk bawak mak shopping barang2 dapur. Bakti untuk mak katanya kan... Tu pun belum tentu dapat balas jasa mak melahir, mendidik & membesarkan aku dengan adik-beradik. Terima kasih mak...

Tsk3... Syahdu la pulak!

Dahlah! Tak payah nak bermuram durja sangat. Chill, bebeh! Chill..! ;P

Balik dari shopping, perut terasa lapor. Ye la... dah tengahari kot. Memang patut2 pun lunch. Tetiba...

Ting!!!

Idea mari dah..! He3... Aku bawak mak lunch makan nasik Arab. Sesekali tukar selera kan... apa ada hal?!! Heh!

~ 1st time mak makan nasik Arab kat Asiatica. Mak kata mak suka sebab fine dining yang comfy sangat2. 

Siap ada lagu Arab berkumandang yang tak menahan tuh! Mak kata, rasa macam kat negara Arablah! Aku pulak terus rasa nak buat belly dance! Ya habibi... Ya maulana..!

Eh! Overbahkalaukau..! Ha3...

~ Comel tak? Awwsss2!!! ;P

~ Tisu Asiatica pun boleh jadik props! Hebak, mak..! Hebak! He3...

~ Tersengih2... Eh! Rasa macam nak tukar spec barulah. Nak pau my 'sayang'. Owh... yeahhh..!!! ;D

~ Fresh oren penghilang dahaga. Siap pakai straw berpusing2. Ko ada..??! Ha3...

~ Mak makan Chicken Mandy. Santak perut katanya sebab portion dia memang banyak! Boleh makan untuk 2 orang tau!

~ Aku pulak makan Lebanese Burger. Burger tu bukan macam burger biasa saiznya. Dia kecik sikit. Tapi, 2 ketul. Ada fries ngn coleslaw jugak. Amik napas ah kak nak menghabiskan. Fuh3!!!


Total makan dalam 50 ++ hengget. Berbaloi2lah... ;)


:: Like3, ek! ::



2 comments:

nur said...

Portion food Arab ni mmg besar kan.. Mmg kena kosongkan perut betul2 la sblm melantak

ArELeEz said...

nur,
aah. maybe sbb badan org arab kn besor2. so, diorg mkn pun dlm portion yg besor. eh!

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google