SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Monday, July 30, 2012

IFTAR 5 RAMADAN... 2012

Tapau PARAM lagik...

Eh! Malas betul aku nak masak untuk berbuka tau! Ntah bila la nak datang angin rajinnya... Uhuks3...

~ Dari rumah dah bajet dah nak beli mee goreng basah yang sorang makcik tu jual. Tahun lepas la aku rasa... sodap!  Tapi, last2 terjebak dengan char kueteow ni pulak. Cakap tak serupa bikin betul! Adeh3...

Not bad la... Tapi, muak sikit la... Maybe sebab kuah dia dah beku kot. Lapor punya pasal, telan je lah! Hu3...

~ Lauk-pauk pilihan my 'sayang'. Ayam masak kicap berempah ngan gulai daging. Hmmm... so-so je kot...

~ Kuih-muih ada cucur udang, cekodok bilis dengan seri muka. Kurma Yusuf Taiyoob... pun ada.! ;)

~ Last sekali adalah nasik ambeng.

My 'sayang' terjebak beli nasik ambeng ni masa nak beli cucur udang ngan cekodok bilis. 1 stall yang sama, hokay..! Masa tunggu mamat tu tapaukan cucur udang & cekodok bilis, tetiba nampak pulak wife mamat tuh tengah bungkus2 nasik ambeng. Macam best je kot rupa paras dia. Terus my 'sayang' terpengaruh! Hadoi!

Nasib baik sodap jugak. He3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

huhu...banyaknya makanan...terlapar la pulak ...hihi

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
puasa3!! he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google