SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, June 20, 2014

RAKAN SUBAHAT

Menyakat anak orang memang hobby thorrbahekkk..! Extra thorrbahekk.. bila anak orang tu tak melawan & tak menjerit menangis. Cool. Redha je. Tengok muka dia yang comel tengah confuse, makin bahagia to the max habaq hang! He3...

Mangsa terpilih kali ni adalah Arrisya. Elok2 budak kecik tu diam, sedang bergolek2 di bawah buaian dia, datanglah My 'Jebat' menyakat. Kalau tak silap, Bulat pun join the club. Club kaki menyakat. Isk3...

~ Tudung My MIL 'mangsa' ke-2. See! Arrisya blur kan? He3...

Konpius kot tengok Pak Anjang & Pak Su yang dok gigih agah2, lepas tu, amik2 gambar, lepas tu, gelak2. Apakah..?! Kesian Arrisya... Mahapkan Mak Anjang yang tak mampu nak berbuat apa2. Sebab Mak Anjang pun bersekongkol! Rakan subahat. Ha3...


:: Like3, ek! ::



2 comments:

zarulfarhana said...

alaaa omeinya arissa

ArELeEz said...

zarulfarhana,
xtra comel sbb wat muka blur. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google