SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Sunday, June 29, 2014

KAMU BERSALAH!

Demam World Cup. Ada yang sanggup bersengkang mata tengok team faveret beraksi... ada yang rajin check jadual game via surat khabar / online... & macam2 lagiklah ragam peminat fanatik bola. Termasuklah My 'Jebat'. Nak stay up, nak tengok team 'A' main la... team 'B' la... bla3... Tapi, end up... bola yang tengok dia! Selalu sangat! Ha3...

Aku bukan peminat. Tapi, bukan jugak tergolong dalam haters / tak minat langsung. Aku jenis yang ok-ok... Kalau rasa best, aku layan jugak, especially bila player2 dia handsome. Ha3... 

Macam masa Oranje lawan team mana ntah... tak hengat... My 'Jebat' dok sebut2 pasal van Persie. Aku dengor, aku angguk2 sambil main game Apo Bondo Eh Ni? Maknanya, mulut dengan telinga je dok respon kat My 'Jebat', mata pulak ke Tablet. 

Stop kejap main game sebab leher & jari-jemari dah lenguh. Massage2 lelebih kurang, sambil chit chat dengan My 'Jebat'...

"B, siapa van Persie tu?... Terror sangat ke dia main?... Yang mana 1 pokcik van Persie tu?... Handsome ke?"

Soklan yang last tu memang tak boleh blah! Tapi, soklan wajib jawab tuh. Ha3...

~ Robin van Persie. Disebabkan kamu aku terjebak tengok World Cup. Kamu yang bersalah! Ingat tuh! Ha3...

*Credit to: bet


:: Like3, ek! ::



2 comments:

eja said...

neymar pun ok jg..x pun belatoli(xtau betul x ejaan)..hensem gk..hehe

ArELeEz said...

eja,
first2 baca ur comment, aku ingt 'neymar' tu = myanmar. ha3.. xtually, yg hang dok mention tu sume aku xcam yg mane 1?! hadoih! tp, klu handsome, nanti aku google2. ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google