SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 11, 2014

CENTURY PINES RESORT YANG TERPERAM

Ini pun entry peram. Rasanya, waktu kejadian adalah sebelum taklimat yang kat Pangkor tuh.

Memula, pikir macam... hmmm... tak payahlah publish sebab dah terperam. Tapi, pikir balik, sayang pulak sebab muka dah cute tak hengat, takkan tak nak jaja pulak kan... Ha3... Jadik keputusannya, publish je lah. ;)

Ini program Hari Keluarga SKM (HKS) 2014. Venue kat Padang Awam, Majlis Daerah Cameron Highlands (MDCH) & Century Pines Resort. 

Aku dengan Kak Ja tumpang Encik Fadzil. Kami ke 1st venue dulu, kat Padang Awam, MDCH. Meriah jugak la... Ada pertandingan memasak yang hosnya Abon... ada clowns yang tengah gigih layan bebudak... ada games... & ada makan2 jugak. Acara berjalan serentak. Acara yang kami sertai of courselah acara makan2. Sebab acara tu yang terpaling best! Ha3...

Lepas tu, ke venue ke-2 kat Century Pines Resort. Ada taklimat kat 1st floor yang habis dalam pukul 1 petang. Kemudian, turun ke cafe kat ground floor, nak lunch. Lapor wooo... walaupun dah telan mee goreng & popiah masa kat 1st venue. Mungkin sebab cuaca yang sejuk kot... Jadik perut cepat lapor. So, sila 'salahkan' cuaca. Ha3...

~ Posing maut! Jenuh cover perut. Ha3...

~ Bunga emas tu nampak macam cantek jerrr... Jadik, kita pose! ;P

~ Kat lobby.

~ Nampak Encik Boss lalu. Laju2 Kak Ja ajak posing bersama2 kami. Nasib baik Encik Boss layankan je. Ha3...

~ Ini dekat parking lot. Nampak Pengarah lalu dengan wife dia, pun ajak posing jugak. Tugas 'melobi' serah kat Kak Ja. Memang tip top! Ha3...

~ Kerusi ni nampak klasik. Tumpang pose, pehhh--lisss..! ;P

~ 'STRICTLY NO DRINKS AND FOOD ALLOW HERE!' Ok, paham.

~ Banyak pokok pine. Mungkin sebab tu nama resort ni, Century PINES Resort. Mungkin la...

Kak Ja tak habis2 ajak skodeng kawasan sekitar resort. Kerja nak berposing je. Tapi, takpe... aku layankan. Kang tak layan, nangis berguling2 depan Pengarah, sadis pulak jadiknya. Ha3...

~ Masih Century Pines Resort tapi, kat another block.

~ Holloh3... Sopan sangat..! Hiks...


~ Sempat window shopping.
~ & shopping petai, sayur & strawberry. Ko mampu posing dengan petai cenggini..??! Hmmm... Kak Ja mampu, hokay..! Ha3...

Sekian, cerita Century Pines Resort yang terperam. Harap anda semua terhibur. ;P


:: Like3, ek! ::



2 comments:

Ayu azmir said...

comel je gambar yang belakang pintu tu

ArELeEz said...

Ayu azmir,
tetibe t'blushing plak bile baca tang word 'comel' tu. awwss..! ;P

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google