SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Wednesday, June 4, 2014

MIX BLOOD..???

Bawak Mak makan KFC.

Eh, ke... sebenornya aku yang gigih nak makan KFC? Nak nampak anak mithali, katalah Mak yang nak makan. Tunaikan permintaan Mak lah kengkononnya. Mithali sangat..! Eceh! Ha3...

Ini dinner, kalau tak silap aku. Dinner ala2 omputih kata ko..! Ahaks3...

~ Terpejam2 mata dengan seketul ayam bahagian dada sebagai props. Penyampaian mesej yang berkesan! Ha3... 

~ Sos My 'Jebat' wajib ada 2. Sos cili & sos Thai. Kalau kat rumah stok sos Thai habis, boleh amukan beliau tau! Bersilat macam Hang Jebat terus! Ha3... Hadoih!

~ Anak mithali tersebut... ;P

~ Kepada yang berpuasa ganti mahupun sunat, tuan tanah kedaung mintak mahap from head to toe. Penyebaran gambar ini sangat tak disengajakan. Akaun kena hack! Katanya... Ha3... Larikksss..!!!

Mak paling suka makan cheezy wedges KFC. Kalau setakat ayam goreng, Mak ok2 je. Tapi, kalau cheezy wedges, sekejap je dah langsai & boleh makan berkali2 dalam 1 hari. Fries pun Mak suka jugak. Pendek kata, apa2 yang kait-mengait dengan kentang yang dimasak western style, kompom Mak suka lapanplohjuta kali! 

Hmmm... mungkin Mak aku ada mix blood omputih kot. Syak-wasangka aku la kan... Sebab tu anak2 dia semua kacak, handosme, jelita, bergaya, especially yang bongsu. 

Wah, tetiba..! Sangat tetiba kan... Ha3...


:: Like3, ek! ::



10 comments:

lily lotus said...

haha memang tak disangkal lagi. kompem u ada mix blood ni..phewittt

ArELeEz said...

lily lotus,
owh.. komen u sgt #halussss & leez tau u sincere. terima kasih. hiks..

Diana Rashid said...

amboih..sampai terpejam2 mata tu..memang sedap sangt tu..hehhe

ArELeEz said...

Diana Rashid,
mak yg sporting. sanggup wat lakonan semula utk anak b'tuah dia. ha3..

Aneez Jaafar said...

SEDAPNYE MKN KEPCI...
Salam singgah n here liebster award for you.. http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/06/liebster-award-by-puteri-aliya.html

ArELeEz said...

Aneez Jaafar,
it's finger lickin' good kan.. ;)

tq sbb sudi singgah. & tq also 4 the award. ;)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahahhahahhahha.....mix blood rupanya patut la comey "arelezz hana mastura" ni :P hahahha

zarulfarhana said...

Smpai trpejam mata dgn kelazatan ayam kfc tue hihi

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
awwss..! t'haru ah kak dgn gelaran tersebut..! ahaks3..

ArELeEz said...

zarulfarhana,
mak's really good in acting. he3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google