SiNgGaH Lg, Ek! ;)

Friday, June 13, 2014

JELAJAH KERETAPI

Dulu 'Eksplorasi'... sekarang 'Jelajah', noks..! Nampak gah sikit! Ha3...

Aktiviti 'Mak Cik Sari' (read: Mak) & geng surau sekarang ni aci pakai keretapi je. Tak main la naik bas rombongan. ;P

Kali ni, lebih ramai yang join. Mak kata, lepas eksplorasi pertama dulu, 2-3 minggu cerita pasal tu tak habis2 lagik. Asal buat perjumpaan kat surau / kenduri, kompom isu keretapi yang jadik tajuk utama. Mana tak panas telinga yang tak dapat join! Maknanya yang kali ni, mokcik2 yang tak dapat join dulu tu balas dendam la... Tak tahan dengor geng2 asik bergebang pasal keretapi. Ha3... 

Siap ada yang bawak hubby lagik..! Wife shopping, hubby tukang angguk merangkap banker & tukang bawak hasil shopping. Owh... sangat sweetness overloaded..! Sherashi bershama gitu..! Hiks...

~ Aku & My 'Jebat' yang hantar Mak & Cik Siah ke Stesen Tapah Road. Abang ada agenda picnic ke Teluk Batik bersama keluarga Permata.

~ Melangkah dengan bismillah... ;)

~ Beratur... bawak backpack memasing... dengan bekalan makanan yang mencukupi... owh... comel sangat..! He3...

~ Holloh3... Mak ni lah haiii..!!! ;)

~ Tunggu train dengan tenang. Ke... control tenang tapi, sebenornya excited tak hengat..?! Ha3...

~ Babai, Mak... I'm gonna miss you lah! ;P

We ols tak balik terus. Singgah kat Restoran Mee Rebus, Tapah. & kali ni aku tak kecewa sebab nasik ayam dah available. Boleh makan sampai lebam! Top up sambal lebih.

Perrgghhh..!!! Sorga... ;)


:: Like3, ek! ::



2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

waa...advance la mak areleez hana mastura ni :P

ArELeEz said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡,
'mak cik sari' kata ko..! (read: mak) ha3..

i SeRvE nUfFnAnG aDs

GO SEARCH BY GOOGLE SEARCH ENGINE

Google